Tom Brejdi, Foto: Robert O'Neil/Backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

strašno

IMAO ČAST DA BUDE U BLIZINI ĐOKOVIĆA NAKON ŠTO JE ŽENU OPTUŽIO ZA NEVERSTVO: Isplivao PRLJAV VEŠ, da li je moguće?

Njihova ljubavna priča nakon 13 godina dočekala je prljav kraj

Objavljeno: 23.04.2024. 12:13h > 12:18h

Proslavljeni sportista Tom Brejdi prethodne večeri imao je čast da najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću dodeli prestižu nagradu.

Pdsetimo, najpoznatiji Srbin peti put u karijeri dobio je nagradu "Laureus" za najboljeg sportistu sveta, dok mnogi komentaišu i pojavljivanje Brejdija, ali dobro pamte i sve skandale koji su ga ispratili tokom karijere.

Tom Brejdi prethodne večeri imao je čast da najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću dodeli prestižu nagradufoto: EPA/JUANJO MARTIN

Poznat kao miljenik žena, njegova istorija "dejtovanja" je poduža, dok je na "ludi kamen" stao sa manekenkom Žizel Bundšen.

Poznat kao miljenik ženafoto: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Tom i Žizel važili su za najlepši par, ali njihova ljubavna priča nakon 13 godina dočekala je prljav kraj.

Mediji su danima brujali o njihovom razodu, kao i razlozima rastanka. Kako su tada pisali, ona se nadala da će njih dvoje, kada Tom ode u penziju, imati više vremena za sebe, svoj odnos i porodicu. Međutim, on ju je izdao tako što je odlučio da se vrati profesionalnom sportu, čime je narušio njihove dogovore i prioritete u braku.

"Ona je oduvek bila ta koja je bila posvećena deci. Dogovorili su se da će se on povući iz sporta da bi se fokusirao na porodicu, a onda se predomislio", rekli su upućeni izvori.

Tom i Žizel važili su za najlepši par,foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Žizel je u intervjuu za magazin "Elle" diskretno progovorila o bračnim problemima, izražavajući ogorčenost zbog Tomove odluke.

"Odradila sam svoj deo. Bila sam tu za supruga i decu kada je bilo potrebno. Preselila sam se u Boston i fokusirala se na to da stvorim topli dom svojoj porodici, mesto na kom će moja deca bezbrižno odrastati. Bila sam tu i podržavala njih i njihove snove", izjavila je Žizel tada.

S druge strane, Brejdi je suprugu optužio za neverstvo.

Brejdi je suprugu optužio za neverstvofoto: Alter Photos / ddp USA / Profimedia

Kako je Brejdi ispričao za engleski tabloid "Dejli Mejl", on je "prihvatio još pre mnogo godina" da je Žizel Bundšen u romantičnoj vezi sa istruktorom džijudžicua Hoakimom Valenteom, a sa kojim je primećena na odmoru već mesec dana posle ozvaničenja razvoda. Dakle, Brejdi tvrdi da je njegova bivša supruga bila neverna i da je njen odnos sa instruktorom džijudžicua trajao mnogo duže nego što se u prvi mah činilo.

FOTO: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: Backgrid/MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
FOTO: THIAGO TEIXEIRA / AFP / Profimedia
FOTO: EPA-EFE/JUSTIN LANE
FOTO: Printscreen Instagram/Giesel

Da ni on nije čsio časa govore paparaco fotke koje su ugledale svetlost dana, a koje su slavnog sportistu dovele u vezu sa manekenkom Irinom Šajk. Tom Brejdi uslikan je ispred njenog hotela kako čeka supermodela, da bi se zajedno odvezli, ali i mazili u kolima. Irina je sve vreme skrivala lice od okupljenih fotografa, ali nikako nije prošla neopaženo kada je uskočila u njegovo vozilo.

Podsetimo, Žizel Bundšen nedavno se slomila tokom svoje ispovesti i prekinula emisiju u suzama.

"Kako si?", Roberts je pitala manekenku, koja je bila oduševljena pitanjem.

"Pa, kad tako kažeš...", počela je da odgovara 43-godišnja manekenka, pre nego što je zastala i zaplakala. Zatim je okrenula glavu od kamere i sakrila lice rukom i zamolila snimatelje da joj daju trenutak da se pribere.

Bonus video:

(Espreso/MONDO/ K.B./Prenela:M.S.)