Ručak, Foto: Privatna arhiva

majstorija

ZA OVO JELO BI VAS U RESTORANIMA "ODERALI", MALO KO SE USUĐUJE DA GA PRAVI KOD KUĆE: Sastojci su gotovo za DŽABE

Pokriti jož minut da se otopi dodati seckani peršun i služiti toplo.

Objavljeno: 19.04.2024. 11:00h

Ovakva porcija u restoranu bi vas koštala papreno, a mi vam donosimo recept koji možete napraviti kod kuće, i to za male pare. Potrebno je: 600 gr šampinjona 1 glavica luka 1 praziluk 2 struka belog luka 3 paprike 1 veći paradajz ulje začin 100 gr kačkavalja Potrebno je

foto: Privatna arhiva

Na ulju propržiti šampinjone pa ih izvaditi. U tu masnoću ubaciti luk pa kad omekne dodati sečenu papriku. Na kraju dodati sečen paradajz ili iz flaše- Kad se uprži malo vratiti šaminjone i isprziti da tečnost ispari. Na kraju dodati rendani kačkavalj. Pokriti jož minut da se otopi dodati seckani peršun i služiti toplo.

(Espreso)