Marinada za ribu, Foto: Printscreen Youtube / My Kitchen Tanja

RECEPT

SRBI BEZ OVOGA NE POSLUŽUJTE RIBU: Marinada za kojom su svi ODLEPILI, gosti će vam POPADATI SA STOLICE

Za najbolji ukus, potrebno je da meso držite u marinadu bar sat vremena, a najbolje 2 sata pre roštiljanja.

Objavljeno: 18.04.2024. 20:38h

Marinada za sve vrste mesa i ribe, koja će vas potpuno osvojiti svojim ukusom.

Potrebno je:

  • 100 ml suncokretovog ulja
  • 100 ml jabukovog sirćeta
  • ½ kašičice soli
  • sveže krupno mleveni biber
  • 3-4 čena belog luka

Priprema:

U jednu posudu stavite sitno seckani beli luk, pa dodajte so i biber, kašiku ulja i sirće. Sve dobro promešajte pa dodajte u emulziju i ostatak ulja i sirćeta. Marinadom dobro protrljajte meso sa svih strana.

BONUS VIDEO:

(Espreso / Trpeza / Prenela I.O.)