Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/gastrobrat

morate znati

SRPKINJE KORISTE SAMO OVU SMESU KADA POHUJU: Kažu da je NAJBOLJA, a meso će vam biti SOČNO i HRSKAVO

Ovo je najbolja smesa za pohovanje

Objavljeno: 14.04.2024. 18:45h

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli.

Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

Zato sa vama delimo jedan recept za savršenu smesu za pohovanje, a tajna je u pivu!

foto: Printscreen/Youtube

Sastojci

– 3 jaja

– 5 kašika brašna

– 1 kašika prezli

– 1/2 kašičice soli

– 200 ml piva

Priprema

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo. Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način.

Bonus video:

(Espreso/Krsatrica/M.K./Prenosi M.M.)