Foto: Printscreen

viralno

KO SE SEĆA KAD SE ATINA OPROSTILA OD TOZOVCA TAKO ŠTO JE SAHRANILA DRUGOG PEVAČA? Srbi su i danas FRAPIRANI BLAMOM

Ponovo se pojavila objava koja je šokirala našu javnost

Objavljeno: 10.04.2024. 10:17h

Verujemo da se svi sećate kada je preminuo legendarni Predrag Živković Tozovac da su svi poznati se oglašavali i opraštali od "gospodina narodne muzike".

On je izgubio bitku sa životom na Vojnomedicinskoj akademiji usled posledica koronavirusa, u 85. godini života, a mnogi poznati su tom prilikom izrazili veliko žaljenje povodom ove smrti.

Predrag Živković Tozovacfoto: Zorana Jevtić

Starleta Kristina Marković, poznatija kao Atina Ferari, se tada izblamirala "za sve pare" na svom Fejsbuku, a i dan danas je ova fotografija izvor smeha za neke ljude na Internetu, budući da je ponovo postala viralna na mrežama.

Atina Ferari se tada izblamirala "za sve pare"foto: Nemanja Pančić

Atina je tada javno izjavila saučešće porodici preminulog pevača, ali umesto slike Tozovca, stavila je sliku Radeta Jorovića.

“Dragi kolega i prijatelju, nema te više među živim. Živećeš večno, dobri moj! Počivaj u miru, Tozovče”, napisala je Markovićeva na zajedničkoj fotografiji sa Jorovićem i tako sve ostavila u šoku.

Ovo je sve šokiralofoto: Facebook printscreen/ Kristina Atina Marković

Podsetimo, Rade danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinara, a jednom prilikom se prisetio kako je to nekada bilo.

- Malo sam avanzovao u međuvremenu. Sada primam 30.000 dinara. Ali dobro ja imam malo tantijema od izvođačkog prava, ima malo i koncerata pa se skupi dovoljno. Uvek se setim i kad imam i kad nemam ko sam bio i ko sam sad. Samo se setim one faze kad sam bio niko i ništa i kažem: polako. Sve će biti. E sad dokle ću da živim ne znam. Hvala Bogu neka bude 105 pa opet - rekao je on za medije.

Rade danas živi od penzije koja iznosti 30.000 dinarafoto: Zorana Jevtić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)