Voditeljka, Foto: prentscreen/instagram/ana.radulovic

intervju

ZAVRŠILA EKONOMIJU, PA POSTALA SUPRUGA I MAJKA: Srbi u VODITELJKU gledaju kao u BOGINJU, a ovo je ISTINA o njoj

Gradi uspešnu voditeljsku karijeru, a svojim atraktivnim izgledom mnoge je oduševila

Objavljeno: 10.04.2024. 08:19h > 16:10h

Voditeljka Ana Radulović stekla je veliku popularnost u našoj zemlje, a pored posla kojim se bavi veliku pažnju privlači i svojim objavama na društvenim mrežama.

Pored karijere kojoj je i te kako posvećena, Ani je porodica prioritet, a u braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem dobila je sina.

Radulovićeva je za Espreso govorila o mnogim zanimljivim stvarima iz svoga života, o detinjstvu, školovanju, druženju, ljubavi...

Gradi uspešnu novinarsku karijerufoto: M.M./ATAImages

Na samom početku razgovora voditeljka nam je otkrila kako pamti detinjstvo i šta je podseća na taj period.

"Jako sam srećna i zahvalna jer sam imala jedno bezbrižno i prelepo detinjstvo i odrastanje, u normalnoj sredini, okružena velikom porodicom, gde se znalo šta su pripriteti i šta se poštuje, pun komšiluk dece gde smo se svako veče skupljali i družili, divnu osnovnu i divnu srednju školu, da me neko pita u koji period života bih se pre vratila iskrena da budem ne bih mogla da se odluči", rekla je Ana za Espreso.

Istakla je da je bila vaspitano dete i odličan đakfoto: Privatna arhiva

Nakon toga Radulovićeva nam je otkrila da li je bila buntovnik u pubertetu, kao i to koliko je sredina uticala na nju:

"Nekako sam od malih nogu imala svoj karakter, po prirodi sam veseljak, na mome licu je uglavnom uvek bio (a i sad je trudim se) osmeh, imala sam uvek strahopoštovanje prema roditeljima, ali sam bila uvek poprilično svoja, i ono što zacrtam morala sam da ostvarim pa nekako nije bilo baš lako sa mnom, ali u suštini bila sam dobro i vaspitano dete i odličan đak, a to je ono najbitnije."

Ana je imala lepo i bezbrižno detinjstvofoto: Privatna arhiva

Malo ljudi zna da je Ana završila ekonomiju, a za naš portal otkrila je kada je shvatila da će novinarstvo ipak biti ono čime će se baviti.

"Znala sam oduvek da želim da imam završen fakultet, nekako zbog sebe, ali u tom trenutku sam izabrala da to bude ekonomija jer mi je to bila podloga za dalje da lakše izaberem čime ću se baviti, međutim novinarstvo sam krenula spontano i pronašla se, prelepo se osećam u ovom poslu i ne bih ga menjala ni za šta", kazala je voditeljka za Espreso.

Obrazovanje joj je bilo veoma bitno, pa je tako završila studije ekonomijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Svi znamo da je Ana u skladnom braku sa pevačem Mirčetom Radulovićem, a sada nam je rekla kako su se njih dvoje upoznali, ali i da li ima ljubomore u njihovom odnosu:

"Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. Baš zbog toga što se i bavimo sličnim poslom bas zbog toga se nekako i razumemo, nema tu mesta ljubomori."

Par uživa u skladnom braku i imaju jednog sinafoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Kako važi za veoma atraktivnu ženu nas je zanimalo da li joj je fazički izgled nekada odmogao u životu.

"Mislim da su me samo nekad možda pogrešno 'procenili' na osnovu fizičkog izgleda, zato sam neko ko je jako protiv predrasuda", otkrila je Ana za Espreso.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: prentscreen/instagram/ana.radulovic
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: M.M./ATAImages
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: M.M./ATAImages

Za sam kraj Radulovićevu smo pitali koga vidi kao najveću životnu podršku i oslonac, a ona je na to dala sledeći odgovor:

"Što se tiće podrške i oslonca biće malo čudan odgovor možda, ali biću iskrena kao i uvek, ja. Sama sebi sam puno puta u životu bila jedina podrška i nekad kad je bilo najteže imala sam samo sebe."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso/B.S.)