Tejlor Svift, Foto: Printscreen YouTube/Graeme ONeil

bravo!

ŽENO, SVAKA TI ČAST! PEVAČICA PREŠLA MILIJARDU, LOVA SAMO PLJUŠTI: Preti da postane NAJBOGATIJA ŽENA na svetu

Samo od prvih 60 nastupa zaradila je milijardu dolara

Objavljeno: 03.04.2024. 23:15h

Tejlor Svift iza sebe ima najuspešniju poslovnu godinu, a njena svetska turneja "The Eras" ruši sve rekorde posećenosti.

Pevačica je nedavno i nagrađena sa čak četiri Gremi nagrade za najbolji album godine, a reč je o albumu "Midnights", kojim je definitivno obezbedila titulu najveće pop zvezde današnjice.

Ovi uspesi su joj, naravno, doneli i ogromno bogatstvo, te se nedavno našla na Forbsovoj listi milijardera među poznatim ličnostima.

Pevačica se našla na Forbsovoj listi najbogatijih poznatih ličnostifoto: Javier Rojas / Zuma Press / Profimedia

Naime, njeno bogatstvo se procenjuje na oko 1.1 milijarde dolara, a procenjuje se da je prvu milijardu zaradila samo od prvih 60 nastupa u sklopu turnuje.

Inače, Tejlor je sa ovom cifrom zauzela 14. mesto, dok su ispred nje Dik Vulf, Rijana, Kim Kardašijan, Džej Zi, Stiven Spilberg, a počasno prvo mesto pripalo je Džordžu Lukasu čije se bogatstvo procenjuje na preko pet milijardi dolara.

FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia
FOTO: SplashNews.com / Splash / Profimedia
FOTO: Instagram printscreen/taylorswift
FOTO: EFE/DJ JOHNSON
FOTO: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Podsetimo, pevačica se nedavno našla u centru skandala zbog bahatog ponašanja njenog oca, koji je napao paparaco reportera, udarivši ga jer je slikao pevačicu i njega dok su silazili sa luksuzne jahte.

Bonus video:

(Espreso/24sedam/Jelena Manojlović/Prenela:M.Ć)