Foto: Happy tv printscreen

POJAVIO SE

KO SE SEĆA TOME PANTERA? Sinoć sve OSTAVIO U ČUDU, GODINE UČINILE SVOJE: Svirao Arkanu i Legiji, pa ostao BEZ PARA

Konačno vidimo čuvenog Tomu i to u hit izdanju

Objavljeno: 22.03.2024. 12:59h

Toma Jovanović poznatiji kao Panter je sigurno jedana od "najvećih glava u Beogradu" budući da je ugostio mnoge žestoke momke na splavu, a ostao živ.

Kako i sam kaže, ne postoji "faca kojoj nije svirao", a samo on zna kako je živu glavu nekada izvlačio, budući da su bila jako teška vremena devedesetih.

Toma je jednom prilikom pričao i o detaljima kada je Arkanu svirao na Kopaoniku, te kako je nakon momačke večeri, na dan svadbe, zbog Milorada Ulemeka Legije ostao bez 40.000 maraka.

Ugostio mnoge žestoke momke na splavufoto: Dragana Udovičić

- Kad mi je reko "Tomo, je*aću ti mater, ne možeš da prođeš!", ja kažem "Ajmo mi, deco, odavde!". Ja iz inata posle nisam otišao na svadbu, i tu sam se zaje*ao jer su uzeli mnogo, mnogo, mnooogo para, više nego mi za momačko veče - rekao je Toma za Telegraf jednom prilikom.

Bio je učesnik i rijalitija Parovi i Maldivi, a onda je jednostavno nestao. Sada ga ponovo vidimo i to u malo drugačijem izdanju.

Naime, Toma je dosta smršao, te sada izgleda mnogo bolje. Malo ko je i uspeo da ga prepozna na prvu!

On je viđen u jednom beogradskom restoranu, a u galeriji ispod pogledajte kako on danas izgleda:

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Happy tv printscreen
FOTO: Dragan Kadić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)