Bjanki Ćensori ispala zadnjica u helankama, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

šta joj se dešava?

OBUKLA HELANKE BEZ GAĆICA, A ONE SPALE DO POLA ZADNJICE: Takva hodala GRADOM, LJUDI FRAPIRANI prizorom, AU ŽENO

Ovo joj nije ni prvi, a ni poslednji put

Objavljeno: 19.03.2024. 08:54h

Nove fotografije Bjanke Ćensori u provokativnoj kombinaciji obišle su planetu. Ovo joj nije ni prvi, a ni poslednji put.

Bjanka i Kanje Vest fotografisani su u Los Anđelesu i izlasku u porodični restoran "The Cheesecake Factory". Nije nikakvo iznenađenje da Bjanka izavala opštu pametnju jer su se prisutni okretali za njom.

Naime, Bjanka se pojavila u minijaturnom topu u boji kože i neonsko zelenim helankama koje je spustila tako da bi svi mogli da vide mali delić njene zadnjice.

Bjanki Ćensori ispala zadnjica u helankamafoto: Bambam/LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Par se držao za ruke, a u par navrata Kanje je stao iza svoje supruge kako bi "sakrio" su joj se spustile helanke.

FOTO: ShotbyJuliann / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
FOTO: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvori bliski paru su za "Daily Mail" rekli su da Bjanka je razgovarala sa Kanjeom o ideji da dobiju dete i da zasnuju porodicu. Dodaju i da je uključena u odrastanju četvoro dece koje je dobio sa Kim.

Naime, majka i otac ćensori prvo su podržavali ćerku u želji da zasnuje porodicu sa Vestom, ali kako je vreme prolazilo i kako su njene kontrovezne fotografije u javnosti postale tema rasprave sve više su zabrinuti za nju.

Kanje je stao iza svoje supruge kako bi "sakrio" da su joj se spustile helanke.foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor kaže da otac Bjanke Sensori želi da razgovara sa Kanjeom kako bi shvatio šta se događa između njih i sa njegovom ćerkom.

"Želi da ga pita da li bi ovakve stvari radio svojim ćerkama - Nort ili Čikagu, da ih javno erotizuje i posramljuje", dodaje izvor.

Dok izvori tvrde da porodica ne podržava Bjanku, njena majka Aleksandrija je prošle nedelje fotografisana zajedno sa ćerkom i Kanje Vestom na aerodromu.

Bonus video:

(Espreso / Blic žena/ Milorad Milovanović/ Prenela:M.S.)