Devojka, Foto: Printscreen TikTok/dailykayleighshow

neverovatno

PRETELA 8000 KILOMETARA ZBOG DEČKA, A ONDA JE URADILA OVO: Ljudi u neverici gledaju, zanemeli (VIDEO)

Znala je da će to biti ili njena srodna duša ili totalni promašaj

Objavljeno: 14.03.2024. 22:07h > 22:12h

Kejli Kasl (35) je Engleskinja koja je i dalje u potrazi za srodnom dušom. Krajem prošle godine bila je na putovanju u Meksiku, gde je u kafiću upoznala momka sa kojim je ostala u kontaktu i po povratku u Englesku. On je iz Kalifornije, a prošlog meseca posle nekoliko meseci intenzivnog dopisivanja najzad je rešila da prihvati njegov poziv.

Naime, on je ponudio da joj plati avionski let od Londona do Kalifornije i da snosni sve troškove njenog desetodnevnog boravka u njegovom rodnom mestu, San Francisku, kako bi se njih dvoje bolje upoznali. Tako je Kejli otišla na prvi sastanak i preletela 8.000 km kako bi se videla sa dečkom iz njenih snova.

Tokom ovog susreta njih dvoje su su obišli različite lokacije, koje je Kejli uredno dokumentovala na svom Tik-tok nalogu. To je uključivalo šetnju obalom, lokanim kulturnim znamenitostima, planinarenje, fensi večere, kao i degustaciju vina. Mnogim ženama ovo sve je izgledalo kao ostvarenje sna, ali nakon sedam dana Kejli je shvatila da ovaj muškarac ipak nije prava osoba za nju.

- Obično vas na prvi pogled neko privuče izgledom. On je meni tako prišao u baru u Meksiku. Dopisivanjem počinjete da se upoznajete, ali to je daleko od slike koju imate kada osobu vidite uživo, a pogotovo kada sa tom osobom provedete nedelju dana. Ja obožavam da šetam i boravim u prirodi, međutim, dok bih ja želela da pešačim i istražujem razna mesta ili samu obalu, on bi birao da radije ostane u svom automobilu i da surfuje po internetu. Takođe, ja obožavam jutro, jutarnji sam tip, to mi je omiljeno doba dana, međutim, baš svakog jutra on bi morao da ide u kafić u kome radi. Ipak, dogovorili smo se da ostanemo prijatelji i dalje smo u kontaktu i pošto sam se vratila za Englesku, ali je konverzacija prilično ređa - objasnila je ona, a o tome je pisao i San.

Iako nije bilo romantične iskre, ova žena je istakla da nema žaljenja zbog ovog susreta i da su njih dvoje i dalje ostali prijatelji. Pored toga, ona uveliko ima planove za novi sastanak sa drugim muškarcem koga je takođe upoznala u Meksiku, a i njih dvoje planiraju putovanje po Evropi. Izgleda da je Meskiko za Kejli ipak bio pravi izbor za putovanje i romantične susrete.

Bonus video:

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)