Vanja Ejdus, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

ovo niste znali

DUGO JE NISMO VIDELI U JAVNOSTI: Sinoć je Beograd brujao o ćerki Predraga Ejdusa, FRAPIRAĆE VAS NJEN IZGLED

Mnogi su se iznenadili kada su je videli

Objavljeno: 13.03.2024. 08:57h > 09:00h

Legendarni glumac Predrag Ejdus preminuo je 28. septembra 2018. godine u 72. godini života, a iza sebe je ostavio suprugu Milicu i dvoje dece, ćerku Vanju i sina Filipa.

Vanja je krenula očevim stopama i uspešno se bavi glumom, ali je retko kad viđamo na gradskim dešavanjima. Međutim, ona se sinoć pojavila na premijeri filma Darka Nikolića "Poslednji strelac" i sve prijatno iznenadila.

Naime, iako ima 47 godina (kako piše na Guglu) ona izgleda dosta mlađe, te su se mogli čuti komentari da je kao "devojčica".

Nekada je izgledala ovakofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Ona je sada ofarbana u crvenkastu nijansu, a sinoć je nosila i crveni ruž, kao i crnu kombinaciju. Fotografis u je uhvatili kada se najmanje nadala, a evo kako je izgleda:

FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages
FOTO: Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, nju smo gledali u ostvarenjima „Poslednja audijencija“, „Čekaj me, ja sigurno neću doći“, „Miris kiše na Balkanu“, „Jagodići“, „Sumniva lica“, „Mama i tata se igraju rata“, „Drim tim“, „Jedini izlaz“, „Nebesa“, „Dug moru“, „Heroji Halijarda“ i drugim, a za naslovnu ulogu u predstavi „Hasanaginica“ koju je režirao Jagoš Marković, 2002. godine je dobila Sterijinu nagradu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)