Piletina, Foto: Printsceen/Youtube/ kuhaj i peci

uuuh, nema bolje cake

KUVAR OTKRIO NAJBOLJU CAKU ZA SAVRŠENO SOČNU PILETINU: Uz ovaj sastojak uvek će biti MEKANA i savršeno ukusna

Kako biste postigli mekano i sočno pileće belo meso, prvo ga odledite ukoliko nije sveže

Objavljeno: 19.02.2024. 18:48h

Pre kuvanja, stavite meso u proključalu vodu, a da biste dodatno omekšali, dodajte kašičicu limunovog soka u kipuću vodu pre nego što ubacite meso. Uz ovaj trik meso će biti kao peckano rukom profesionalnog kuvara.

Sastojci:

Pileće belo meso

foto: Printscreen/Youtube/Gurman TV

Voda

Kašičica limunovog soka

Priprema:

1. Odledite pileće belo meso, ako nije sveže. 2. Stavite vodu da provri. 3. Pre nego što ubacite meso u kipuću vodu, dodajte kašičicu svežeg limunovog soka. 4. Kuvajte pileće belo meso u vodi sa limunovim sokom dok ne bude potpuno gotovo. 5. Dodajte ostale sastojke prema receptu, po želji.

BONUS VIDEO

(Espreso/24sedam/K.B./prenela T.M.)