Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube

savet

EVO KAKO DA NAPRAVITE NAJBOLJU SMESU ZA POHOVANJE: Mesu daje samo takav UKUS, ovo malo ko zna

Meso će iznutra ostati sočno, a korica će biti hrskava

Objavljeno: 11.02.2024. 18:42h

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli. Smesa za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

Zato sa vama delimo jedan recept za savršenu smesu za pohovanje, a tajna je u pivu!

Sastojci:

  • 3 jaja
  • 5 kašika brašna
  • 1 kašika prezli
  • 1/2 kašičice soli
  • 200 ml piva
foto: Printscreen/Youtube/gastrobrat

Priprema:

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo. Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način.

Bonus video:

(Espreso/Krstarica/M.O./Prenosi M.M.)