Ivana Španović, Foto: EPA/Gerry Penny

ponos

IVANA ŠPANOVIĆ POSLE RAZVODA BLISTA OD SREĆE! SVI ŽIVI ČESTITAJU: Alal joj vera

Samo mesec dana posle razvoda stižu čestitke sa svih strana

Objavljeno: 01.04.2024. 17:19h

Ivana Španović ima odličan razlog za sreću. Iako je prošla kroz težak životni period, nema razloga da krije zadovoljstvo!

Naša najbolja atletičarka je nedavno osvojila nagradu za najbolju atletičarku godine u izboru Srpskog atletskog saveza za prethodnu, 2023. godinu.

Ivana je iza sebe imala, što se tiče karijere, sjajnu godinu u kojoj je konačno uspela da dođe do zlatne medalje na Svetskom prvenstvu koje je održano u Budimpešti, gde je skokom od 7.14 iza sebe ostavila Taru Dejvis Vudal i Alinu Rotariju Kotman.

Samo mesec dana posle razvoda stižu čestitke sa svih strana foto: Starsport

Španovićeva je održala kratak govor, za koji se nije pripremila kako je sama rekla.

- Ovo je prva godina da nisam spremila govor, svima koji su se pridružili SAS-u želim godinu za pamćenje, što je do nas nećemo vas razočarati.

Nama, sportistima i trenerima, želim da ne odstupamo od principa i onoga zbog čega smo to što jesmo. Želim vam svima uspeh i da se vidimo ovde i sledeće godine.

FOTO: hero.swimwear/Instagram
FOTO: Printscreen:instagram/ivanaspanovic
FOTO: Instagram/ivanaspanovic
FOTO: instagram/ ivanaspanovic

Podsetimo, Ivana Španović razvela se od fitnes-instruktora Marka Vulete posle nešto više od dve godine braka, o čemu ne prestaje već nedeljama da se priča i piše.

Ivana Španović je izjavila da više nisu imali iste poglede na budućnost. Vuleta se nije oglašavao po pitanju rastanka, ali njegove Instagram-objave u više navrata protumačene su kao indirektne poruke upućene bivšoj ženi.

Bonus video:

(Espreso/Hello/Jelena Mladenović/Prenela:M.Ć)