Foto: Espreso

MALO KO ZNA

ŽIVE KAO KRALJICE, A NIKO NE ZNA DA LI SU OBRAZOVANE: Neke SRPKINJE su ZAVRŠILE FAKULTETE, a neke su MISTERIJA

Espreso je došao do novih informacija o našim poznatim starletama

Objavljeno: 17.01.2024. 13:31h > 14:02h

Srpske starlete su svakodnevno glavne teme mnogih medija u našoj zemlji, budući da sve žive raskošnim životima, a ništa ne rade. Bar ništa za stalno. Mnogi se i pitaju odakle im novac za silne skupocene krpice, automobile, kao i stanove i skupocen nakit, a starlete vole da kažu da su dobile na poklon od dragih osoba - partnera.

Svi znamo da su začetnice pojma starleta u Srbiji svakako Stanija i Soraja, a onda su im se pridružile Tijana Ajfon, Mimi Oro, Ana Korać i mnoge druge.

Ono što je zanimljivo je da mnogi veruju u to da one imaju završene samo osnovne škole, međutim, neke su uspele da steknu i diplome fakulteta. Iako do praktičnog rada nikad nije došlo.

Iako se intelekt i obrazovanj starleta često polemiše, mnoge od njih se čak i hvale fakultetskim diplomama. A mi vam otkrivamo koje starlete imaju završen fakultet, kao i koje je njihovo zvanje.

SORAJA

Ne zanima je psihologijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Soraja je već nekoliko puta govorila da je diplomu stekla na državnom Filozofskom fakultetu u Beogradu i da je diplomirala psihologiju.

STANIJA

Maše diplomom državnog fakultetafoto: Printskrin/Instagram/stanijadobrojević

Stanija Dobrojević, diplomirani ekonomista, voli da svima koji joj stanu na put da natrlja na nos svoju diplomu državnog fakulteta.

ANA KORAĆ

Nije poznato da li je završilafoto: Espreso

Ana Korać završila je srednju umetničku školu, a potom je upisala studije žurnalistike i grafičkog dizajna u Beogradu, ali nije poznato da li je fakultet ikad završila.

MIMI ORO

Diplomirani rađunovođafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Mimi Oro je diplomirani rađunovođa, a jednom prilikom se pohvalila da je diplomirala na smeru računovodstvo i revizija sa ocenom 10.

TIJANA AJFON

Ona je misterijafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jednom prilikom se pohvalila da je upisala fakultet, ali nije želela da otkrije koji. Međutim, nikada nije otkrila da li ga je završila.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

(Espreso / M.S.)