Foto: Privatna arhiva

DOMAĆINSKI

EKSKLUZIVNO! Evo kako je izgledala SVADBA VODITELJSKOG PARA SA RTS-a: Nisu imali PEVAČICU nego je PEVALA MLADA

Ekskluzivno je za Espreso sve otkrila.

Objavljeno: 14.12.2023. 08:22h

Voditeljka i autorka emisije "RTS ordinacija" Marija Popović je od 2008. godine u braku sa kolegom i autorom emisije "Moja dedovina" Milanom Popovićem.

Ona je sada, prvi put za Espreso, otkrila kako je njihova svadba izgledala i zašto je na svadbenom veselju pevala ona, a ne pevačica.

– Milan i ja smo se venčali 31. avgusta 2008. godine. Opštinsko venčanje su obavili u hotelu gde je bilo organizovano svadbeno veselje. Oni su izgovorili "Da!" na proplanku iza hotela gde je bilo venčanje - otkrila je Marija na početku razgovora za naš portal.

Mariji je u najlepšem sećanju ostala lokacija gde su Milan i ona izgovorili "Da!".

Voditeljka je noć pre venčanja motala salvete koje su na dan svadbe krasile stolove gostijufoto: Privatna arhiva

– To je meni tako bilo romantično da napravimo venac od cveća, da tu poslužimo šampanjac, da tu dođu trubači, da to bude lepo. To je već bilo neko kasno posle podne. Milan i ja smo imali neki bend koji je imao samo pevača i onda smo se dogovorili da nećemo da angažujemo pevačicu i da ću sve što treba žensko da otpeva, da ću otpevati ja. Tako je i bilo. Ja sam pevala na svadbi, pevao je i Milan.

Verovali ili ne, voditeljka je noć pre venčanja motala salvete koje su na dan svadbe krasile stolove gostiju. I taj detalj je samo još jednom potvrdio koliki je Marija perfekcionista u životu.

Mariji je u najlepšem sećanju ostala lokacijafoto: Privatna arhiva

– Meni je tada za venčanje bilo važno da sprovedem svoju ideju u delo, da svi detalji budu onakvi kako sam ja to zamislila, pa sam htela da mi salvete budu srolane u rolnu i da budu vezane nekom mašnicom od tila, da mi se sve to uklopi u dekoraciju na stolu. Tako da sam ja noć pre venčanja savijala te salvete za 150 godinu jer mi je to bilo izuzetno važno, a to nije moglo da se stigne u hotelu. Kada nešto zacrtam, kao i sada, to ja moram da sprovedem u delo. A pored svih tih ideja, jedna je bila da pronađem oldtajmer kojim ćemo doći na venčanje i iznajmilo smo ga i to je bilo baš baš simpatično. Vozili smo se tim oldtajmerom do hotela gde je bilo venčanje i vozili smo 30 na sat. Taj oldtajmer nije imao klasične prozore na vratima, već neke folije i onda takva je promaja, tako se smrzneš usred leta, pa smo išli polako. Kada smo stigli, počela je žurka, koja se kasnije pretvoila u totalnu ludnicu. Svi su igrali, svi su skakali. Kada je došao trenutak da se završava. 12 sati uveče je trebalo da bude kraj i svi su: "Je li može još pola sata?" I mi smo to produžavali i produžavali i kada se završila žurka i sutra su nas svi zvali i pitali nas da li možemo da ponovimo. I mi smo stvarno ponovili. Taj dan se nismo venčali u crkvi jer smo želeli da se u crkvi venčamo na Svetu Petku i sledeće godine kada se Sofija rodila, ona je bila beba, onda smo mi odlučili da mi nju krstimo na Svetu Petku i da se mi venčamo isti dan i venčali smo se u crkvi Aleksandra Nevskog dole na Dorćolu, gde sam se i ja krstila kao dete i ta crkva je prelepa i ima posebnu energiju. Meni je važna još iz tog perioda detinjstva. To je naša kratka priča o venčanjima - ekskluzivno samo za Espreso Marija je po prvi put ispričala za naš portal kako su izgledali Milanovo i njeno opštinsko i crkveno venčanje.

I ne samo to, Espreso posetioce našeg portala vraća u tu 2008. godinu, odnosno fotografijama sa venčanja vam otkrivamo kako su tada mladenci izgledali i kako su izgledali nekoliko sati na žurki, koja je gostima ostala u prelepom sećanju.

FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva
FOTO: Privatna arhiva

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

(Espreso / Milen Vesović)