Serija "Mućke", Foto: prentscreen/youtube/Net TV

mnoge interesuje

GLUMAC SE NAKON OPERACIJE KUKA VRAĆA NA MALE EKRANE: Publika željno iščekuje njegov POVRATAK

Dejvid će se tom prilikom prisetiti legendarnih trenutaka iz sitkoma

Objavljeno: 10.12.2023. 20:12h

Glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj iz serije "Mućke", ponovo će se naći pred filmskim kamerama.

Naime, on će se pojaviti u Božićnom specijalu „Mućki“, a ovo će biti njegov prvi angažman nakon operacije kuka koju je imao prošle godine, piše „The Sun“.

Dokumentarac o kultnoj seriji biće prikazan na Kanalu 5, a Dejvid će se tom prilikom prisetiti legendarnih trenutaka iz sitkoma, a pridružiće mu se još nekoliko glumaca koji su igrali u seriji. Među njima je i Tesa Pik-Džouns koja je glumila Delovu suprugu Rakel.

Glumac Dejvid Džejson, najpoznatiji kao Del Boj iz serije "Mućke", ponovo će se naći pred filmskim kameramafoto: prentscreen/youtube/BBC Studios

Serija „Mućke“ sa prikazivanjem je počela 1981. godine i emitovala se do 2003. Vremenom je postala sinonim za Božićne emisije, a Dejvid Džejson će u najavljenom dokumentarcu dobiti priliku i da odabere svoju omiljenu Božićnu epizodu „Mućki“.

Kako navodi pomenuti medij, ovo će biti specijalna projekcija u trajanju od 90 minuta, a u njoj će učestvovati i brojni poznati obožavaoci serije. Pre devet godina snimljen je i specijal „Beckham in Peckham“ u kom su Rodni i Del imali priliku da se druže sa čuvenim fudbalerom Dejvidom Bekamom, a ova epizoda trajala je svega 10 minuta.

Iako mnogi sa nestrpljenjem iščekuju najavljeni dokumentarac, ipak nećemo imati pravo ujedinjenje, budući da mnogi glumci i tvorci serije nisu među živima ili nisu u mogućnosti da snimaju. Takođe, kako se navodi, Nikolas Lindherst koji je glumio Rodnija, saopštio je da nije u mogućnosti da se pojavi u specijalu.

Bonus video:

(Espreso/Nova/Bojana Krkeljić)