Toskana, Foto: Printscreen/TikTok/easylivingtuscany

PRELEPO

LUKSUZNA KUĆA U TOSKANI KOŠTA KAO MALO VEĆI SALONAC U BEOGRADU: Za 140.000 € imate kamenu kuću sa dvorištem (VIDEO)

Kako se navodi, ova kamena kuća ima 90 metara kvadratnih i predstavlja autentičan dizajn kuće u Toskani.

Objavljeno: 14.11.2023. 12:22h

Toskana je jedna od 20 regija Italije, glavni grad je Firenca i veoma je popularna turistička destinacija, a sudeći prema jednom oglasu, izgleda da je povoljnije kupiti nekretninu u Toskani nego u Beogradu.

Kako se navodi, ova kamena kuća ima 90 metara kvadratnih i predstavlja autentičan dizajn kuće u Toskani.

Na ulazu u dvorište je stepenište, a potom ćete uploviti u zelenilo. Dvorište je jako lepo uređeno i vlasnik se pobrinuo za svaki detalj. Kako ovaj agent za nekretnine navodi, kuća se prodaje za 140.000 evra, a ima i dve spavaće sobe. Napomenuo je i da su vlasnici nekoliko godina uređivali dvorište kako bi izgledalo ovako, kao danas.

Prostor je toliko veliki da možete da napravite i bazen, a ima i dovljno drveća masline kako bi pravili ulje.

Međutim, ono što nedostaje ovom video oglasu jeste snimak nekretnine iznutra, a to je upravo ono i što su mu korisnici ove mreže zamerili u komentarima.

Jeftinije nego u Beogradu

Poređenja radi, za 140.000 evra, koliko vredi ova kuća u Toskani, u Beogradu možete da kupite salonac od 36 kvadrata koji se nalazi u centru grada.

"Salonac u srcu Beograda. Dvostrano orijentisan. Stan se sastoji od spavaće sobe koja je dvostrano orijentisana, kuhinje, predsoblja, kupatila, dnevne sobe i lođe okrenute ka ulici. Visina plafona je 3.5m. Stanu pripada i veliki podrum. Ispred zgrade je parking u zoni", navodi se u ovom oglasu.

Takođe u centru grada, možete naći i stan od 32 kvadrata koji isto tako košta 140.000 evra.

"Renoviran, bez ulaganja, stavljena pvc stolarija. Uknjižen na 32m2, mereno ima 42m2. Niski režijski troškovi, dvostrano orjentisan (istok-zapad). Pripadajući deo dvorišta. U mirnoj ulici, na odličnoj lokaciji. Stan za svaku preporuku", navodi se u ovom oglasu.

Sa druge strane, za 140.000 evra možete naći i stan od 102 kvadrata koji se nalazi u naselju Stari Cerak.

"Retko u ponudi stan u naselju Stari Cerak. Prostran i veoma svetao, dvostrano orjentisan stan. Sastoji se od hodnika, izdvojene spavaće sobe, kuhinje, trpezarije, 3 spavaće sobe, kupatila, gostinskog toaleta i 2 terase (koje su zastakljene). Sve sobe su prostrane i svetle. Kuhinja je velika i ima prirodnu ventilaciju. Zgrada je uknjžena a stan u procesu knjiženja. Dokumentacija potpuna. Vlasništvo 1/1. Samo keš kupci. Veliki broj linija GSP-a i sve neophodne infrastrukture (škola, vrtić, prodavnice i sl.)", navodi se u ovom oglasu.

Kada je reč o ovoj ponudi, treba napomenuti da nekretnina nije uknjižena.

Bonus video: KUĆA PRODATA ZA MILIONE, A GARAŽNO MESTO ZA CENU STANA U BEOGRADU! Ekspert za nekretnine tvrdi: Nekretnine neće pojeftiniti

(Espreso/Kurir)