Miloš Vazura, Foto: Starsport©

NEMILE SCENE

OGLASILI SE IZ HUMSKE ZBOG HAOSA U NOVOM PAZARU: Ko je odgovoran što su prijateljski klubovi "ZARATILI"?

Ko je vređao Duljaja tokom izjave?

Objavljeno: 06.11.2023. 21:17h > 21:26h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura se oglasio povodom pobede crno-belih u Novom Pazaru, ali incidenata koji su se dogodili nakon meča.

Bilo je "koškanja" između igrača Partizana i stručnog štaba domaćih, ali srećom nije bilo većih incidenata.

Ono što takođe baca senku na fudbal je vređanje trenera Igora Duljaja dok je davao izjavu na terenu.

Igor Duljajfoto: Starsport

Vazura je razočaran dešavanjima u Novom Pazaru.

- Prezadovoljni smo pobedom u Novom Pazaru, tim pre što je izvojevana na tako teškom gostovanju u muškoj, fer utakmici, čime je uspeh tima veći. Ipak, ostaje i gorak ukus zbog svega što se dešavalo posle utakmice, kada je naš trener Igor Duljaj verbalno napadnut dok je davao izjavu, što se moglo čuti u TV prenosu. Razočarani smo, jer nismo očekivali onako ponašanje od kluba sa kojim imamo izuzetno prijateljske odnose, a koji je dopustio da lica iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera i govore sve i svašta. Koliko znam, na stadionu je trebalo da bude ograničen broj ljudi, koji sa sve timovima i stručnim štabovima ne premašuje brojku od 150, čija imena su sigurno poznata, jer se u okolnostima kada je klub sankcionisan ulazi samo uz lični dokument. Pitanje je kolika je ta brojka bila na ovom meču, posto naša ekspedicija nije brojala više od 35 clanova i ko su ljudi koji vređaju trenera drugog kluba iz restriktivne zone?- istakao je Vazura u izjavi za "Telegraf".

Podsetimo, Novi Pazar je bio kažnjen i utakmica je igrana pred praznim tribinama, ali je, očigledno, navijača bilo na stadionu.

Miloš Vazurafoto: Starsport©/Srđan Stevanović

- U okolnostima kada je stadion pun, uz prisustvo publike, takve stvari su uobičajen dekor na našim stadionima, ali ovo su vanredne okolnosti, u kojima se iz svečane lože čuju uvrede i ružni povici trener koji ih ničim nije izazvao. Otuda je naše razočaranje veće, jer, ponavljam, sa Novim Pazarom tradicionalno imamo prijateljske odnose i ne znamo zašto se ovo dogodilo i ko je odgovoran.

Na kraju se osvrnuo i na situaciju sa konferencije za medije.

- To ipak nije bio na kraj, na konfrenciju za medije, gde su dva trenera pokazala gospodske manire i uzajamno poštovanje je poslat provokator sa namerom da izazove reakciju našeg trenera, koji je zadržao prisebnost i pokazao kakav je čovek- poručio je Miloš Vazura.

Bonus video:

(Espreso/Telegraf)