Premonuo Tajler Kristofer, Foto: Prinstcreen/Youtube/ ABC7

tuga

NAKON METJU PERIJA, PREMINUO JOŠ JEDAN POZNATI GLUMAC: Bio u braku sa jednom od NAJMOĆNIJIH ŽENA

"Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca", napisao je

Objavljeno: 01.11.2023. 07:43h

Glumac Tajler Kristofer umro je u 50. godini. Najpoznatiji je po ulogama u "General Hospital" i "Days of Our Lives", koje su mu donele pet nominacija za nagradu Daytime Emmy.

"S velikom tugom objavljujemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu", napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "Opštoj bolnici", piše People.

Tužnu vest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

"Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali", poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti. Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom.

"Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca", napisao je.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u "General Hospital", dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe "Days of Our Lives". Umro je 31. oktobra.

Bio u braku sa Evom Longorijom Baston

foto: JULIEN DE ROSA / AFP / Profimedia

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008. do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje dece. Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston.

O glumcu je od 2019. brinula njegova sestra, a on je u julu za Bloomberg pričao o ponovom prezuimanju kontrole nad svojim životom. “Nikada za milion godina godina nisam pomislio da će me iko od članova porodice iskoristiti”, rekao je. A onda je ubrzo na Instagramu napisao: "Deljenje je deo procesa ozdravljenja."

Glumac je pod strateljstvo svoje sestre stavljen dok se odvikavao od alkoholizma. Pao je, udario glavom i nakon unutrašnjeg krvarenja podvrgnut je operaciji koja mu je spasla život. Dok je bio u bolnici, njegova sestra podnela je zahtev za starateljstvo.

On je tužio sestru Suzan Asmo Bejker da je 40.000 dolara koji su bili namenjeni za brigu o njemu, iskoristila da otplati dug sa kreditne kartice i sinu kupi laptop, što je ona negirala.

U maju je uhapšen zbog opijanja u javnosti, pušten iz zatvora uz kauciju od 250 dolara. Bio je uhapšen i 2019. zbog sličnog incidenta jer je pijan zaspao na zadnjem sedištu taksija. Priznao je krivicu, a sudija mu je naložio da ode na rehabilitaciju.Kada je slavio 47. rođendan, takođe su ga uhapsili zbog pijanstva pa je taj dan proveo iza rešetaka.