Serija "Vruć vetar", Foto: prentscreen/RTS

nekad i sad

DA LI ZNATE KO JE ŽENA SA FOTKE? Nema osobe U NAŠOJ ZEMLJI da nije čula za ovu DAMU, voli je cela Srbija

Glumica iza sebe ima višedecenijsku karijeru

Objavljeno: 21.10.2023. 15:21h > 15:39h

Glumica Danica Ristovski jedna je od najvećih dama naše javne scene i žena koja ostavlja utisak lepotom, a tako je od početka njene karijere.

Popularna glumica proteklih godina spada u miljenice domaće publike zbog svojih uloga u popularnim serijama "Igra sudbine" i "Zakopane tajne".

Šarmantna, uvek nasmejana i otmena, sa lakoćom je osvojila srca gledalaca, kao što radi tokom čitave karijere. Iza sebe ima veliki broj televizijskih i filmskih uloga, ali je najviše njih zabeležila u pozorištu, u kom vredno radi još od navršenih studija glume.

U seriji "Vruć vetar" Danica je tumačila lik novinarke, koja intervjuiše Šurdu (koga tumači Ljubiša Samardžić) nakon velikog uspeha koji je ostvario kao ženski frizerfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Njenu scenu sa Šurdom svi pamte

Zanimljivo je da na početku njene karijere publika je imala priliku da je gleda ispred kamere nešto više. U tom perioduje zabeležila uloge u nekim od ostvarenja koja su danas kultna, između ostalih u "Vrućem vetru", "Pozorištu u kući" i "Svetozaru Markoviću".

U seriji "Vruć vetar" Danica je tumačila lik novinarke, koja intervjuiše Šurdu (koga tumači Ljubiša Samardžić) nakon velikog uspeha koji je ostvario kao ženski frizer. Ove komične scene se i danas pamte i često prepričavaju replike.

Zabeležila uloge u nekim od ostvarenja koja su danas kultna, između ostalih u "Vrućem vetru", "Pozorištu u kući" i "Svetozaru Markoviću"foto: Youtube printscreen/MHD Shadow

Razvod

Inače, glumica se nedavno razvela od svog supruga Lazara Ristovskog, sa kojim je bila u braku 42 godine. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

Glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija, kako je bivši par istakaofoto: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Ristovski je nedavno potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić, koja je mlađa od njega 39 godina. Njihova ljubav traje oko godinu dana, a već žive zajedno u Beogradu na vodi.

Nakon vesti da je u vezi s nekoliko decenija mlađom koleginicom, glumac Lazar Ristovski na pitanje da li planira venčanje s novom izabranicom dao je tajanstven odgovor.

Ristovski je nedavno potvrdio da je u vezi sa Anicom Lazić, koja je mlađa od njega 39 godinafoto: Damir Dervišagić

- Ne bih imao više šta tu da dodam, sve je rečeno - kratko je odgovorio za Kurir na pitanje da li možda planira da vezu s mladom glumicom kruniše brakom.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)