Torta Beli anđeo, Foto: Printscreen/Youtube/Bokinakuhinja

nema bolje

OVO TORTA NOSI IME PO ANĐELU I NAJUKUSNIJA JE U 21. VEKU: Zbog JEDNOG sastojka niko živ joj NE ODOLEVA (FOTO)

Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi. Ostaviti puding da se ohladi

Objavljeno: 02.09.2023. 17:25h > 17:55h

Sastojci

Potrebno je:

1 pakovanje kora za rozen tortu

1 l mleka

4 kesice pudinga od vanile

200 g bele čokolade

12 kašika šećera

100 g mleka u prahu

250 g margarina

125 g putera

500 g šlaga

4 čaše kisele pavlake

Priprema

foto: Printscreen/Youtube/Bokinakuhinja

Skuvati puding u zaslađenom mleku, dodati 100 g bele izlomljene čokolade i mešati dok se ne rastopi. Ostaviti puding da se ohladi.

Kada se puding ohladi sjediniti ga sa puterom, margarinom i mlekom u prahu.

Preostalu čokoladu sitno iseckati i umešati u fil.

Sve lepo sjediniti. Zatim za drugi fil umutiti šlag sa hladnom vodom i dodati kiselu pavlaku, sve dobro lagano sjediniti varjačom.

Filovati: Jednu koru premazati filom od pudinga, pa filom od šlaga, pa kora i sve tako dok ima materijala, poslednju koru premazati šlagom.

(Espreso/recepti.com)