Kajgana sa slaninom, Foto: Printscreen/Youtube/domashnakuhniasdani

preukusno!

NAJJEFTINIJI DORUČAK KOJI DECA OBOŽAVAJU: Glavna je omiljena SRPSKA NAMIRNICA koju svaka NAŠA kuća ima

Kajganu sa slaninom napravite već danas i cela porodica će uživati u svakom zalogaju

Objavljeno: 30.08.2023. 06:45h

Doručak je najvažniji obrok i zato je bitno da bude kaloričan i zasitan. Do sada ste sigurno spremali kajganu sa slaninom, ali ovako niste sigurno. Prvo ispecite hleb, pa dodajte jaja, slaninu i sir. Sve se to zapeče u rerni i eto savršenog načina da započnete dan. Poslužite sa čašom jogurta. Do sada ste uvek uz jaja služili hleb, a sada isprobajte da ispečete sve zajedno.

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • 180 g slanine
  • 100 g sira
  • 2 tost hleba
foto: Printscreen/Youtube/domashnakuhniasdani

Priprema:

Rastopite puter u tiganju. Stavite kriške hleba da se ispeku sa obe strane. Jaja posolite i pobiberite, pa umutite i dodajte u tiganj.

foto: Printscreen/Youtube/domashnakuhniasdani

Okrenite pa dodajte seckanu slaninu i rendani sir. Zapecite u rerni na 220°C oko 7-8 minuta.

Bonus video: Recept za svinjski paprikaš

(Espreso/Stvar ukusa)