Antonia Ćosić, Foto: Printscreen/Instagram/antoniacosicc

PAPRENO

HRVATSKA VODITELJKA ZAPREPAŠĆENA CENAMA NA HVARU: Ako je njoj OVAKO, šta onda mi TREBA DA RADIMO? (VIDEO)

Voditeljka i psihološkinja Antonia Ćosić, koja sa pratiocima na društvenim mrežama ovih dana deli trenutke provedene na Hvaru, na Tik Toku je, u duhovitom tonu, objasnila šta je to "morska bolest"

Objavljeno: 12.08.2023. 22:28h

Hrvatska voditeljka Antonia Ćosić zaprepašćena je cenama na ostrvu Hvar, za koje mnogi, ovog leta, komentarišu da su paprene.

Voditeljka i psihološkinja Antonia Ćosić, koja sa pratiocima na društvenim mrežama ovih dana deli trenutke provedene na Hvaru, na Tik Toku je, u duhovitom tonu, objasnila šta je to "morska bolest".

Vlog je započela rečima: "Lepi, dragi moji, vodim vas na skupi Hvar", počela je. "Ne sunčani, nego skupi", bila je direktna voditeljka, dodavši da je lumpovala u centru Hvara, ali i da je popila kapućino, za koji je na ovom ostrvu potrebno izdvojiti od 3, 4, 5, pa čak i do 10 evra.

"Mleko koje su stavili u tu kafu je, očigledno, nektar bogova!“, našalila se ona, a kako bi izbegla visoke cene, odlučila je da sa svojim društvom ode na malo ostrvo Palmižanu, međutim, tamo su ih dočekale još veće cene.

"Nemam dovoljno pameti, ali imam veliku ljubav prema moru! I ozbiljno razmišljam da to nazovem morskom bolešću. "Fućkaš" ono, kad ti je loše na brodu, a kad ideš na more, iako su cene strašne, to je morska bolest!“, zaključila je hrvatska voditeljka, a jedan od njenih videa o Hvaru.

(Espreso/ B92)