Milan Lane Gutović, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

kao san!

GLEDATE JE NA TV-u, A POJMA NISTE IMALI DA JE LANETOVA ĆERKA: Prirodna lepotica kakva se JEDNOM viđa (FOTO)

Ćerka Laneta Gutovića krenula je očevim putem

Objavljeno: 01.08.2023. 06:30h

Krajem avgusta navršiće se dve godine otkako nas je napustio veliki dramski umetnik Milan Lane Gutović.

Posl teške bolesti, preminuo je 25. avgusta na Vojnomedicinskoj akademiji, a iza sebe je ostavio četvoro dece: Milicu, Spasoja, Janka i Nevenu, o kojoj je javnost saznala tek nakon njegov smrti.

Gutović je imao dva braka, ali privatni život nikada nije javno eksponirao. Mnoge detalje uspeo je da zadrži u četiri zida, toliko da ime njegove prve supruge ni danas nije poznato javnosti.

Porodični detalji iz glumčevog životafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Najstarije dete Lane Gutović nije uspeo da odvrati od javnog života, pa je tako ćerka Milica, poput njega, odabrala umetnost za životnu profesiju. Bavi se baletom i glumom, a osim talenta, od oca je nasledila šarm i prepoznatljiv pogled.

Gutović je ćerku Milicu dobio u prvom braku, a mladu glumicu gledali smo u "Mješovitom braku", "Hotelu sa sedam zvezdica", "Ivkovoj slavi"... Posle toga se posvetila klasičnom baletu koji danas predaje deci predškolskog i školskog uzrasta. Sa suprugom Draganom Maksimovićem ima dete i živi mirno i povučeno.

Najstarije dete Lane Gutović nije uspeo da odvrati od javnog života, pa je tako ćerka Milica, poput njega, odabrala umetnost za životnu profesijufoto: Youtube printscreen/ Vodič za roditelje

Inače, zahvaljujući Milici javnost je saznala da Gutović ima i četvrto dete, ćerku Nevenu.

— Htela bih da napomenem, i da zamolim novinare, da isprave grešku koja se potkrala, a koja se danima provlači kroz vesti. Moj otac je imao četvoro dece! Ja imam mlađu sestru Nevenu koja kroz ove teške trenutke prolazi sa svima nama. Hvala na razumevanju! - napisala je Milica kada je 2021. godine preminuo njen otac.

Glumac je sahranjen u porti Crkve Svete Trojice u Kumodražu. Za života je izrazio želju da ne bude sahranjen u Aleji zaslužnih građana, što je njegova porodica i ispoštovala.

Bonus video:

(Espreso/Hello)