Maja i Bilal, Foto: M.P./ATAImages

da li je moguće?

MAJA PRETUKLA BILALA? Krenula STAKLOM na njega, a o njegovoj REAKCIJI će svi pričati

Nakon izlaska, Maja i Bilal su ozvaničili vezu, a sada su se pojavile tvrdnje o nasilju u njihovom odnosu

Objavljeno: 12.07.2023. 12:22h > 12:58h

O vezi Maje Marinković i Bilala Brajlovića apsolutno govore svi ljubitelji rijaliti programa.

Njihova veza je počela vrlo iznenada, a u početku je sve delovalo kao lepa idilična priča.

Ipak, već pred kamerama su problemi počeli da se pojavljuju, a nakon što je on polomio nogu i izašao iz rijalitija ona ga je prevarila sa Filipom Carom.

On se potom vratio, oni nisu započinjali romantični odnos, ali su sve vreme bili vrlo prisni.foto: M.P./ATAImages

On se potom vratio, oni nisu započinjali romantični odnos, ali su sve vreme bili vrlo prisni.

Nakon izlaska, Maja i Bilal su ozvaničili vezu, a prema pisanju tabloida "Star" nedavno se dogodio novi skandal.

- Maja i Bilal su bili u nekom kafiću preko dana i za susednim stolom su sedele neke devojke koje su ih pitale da li mogu da se fotografišu sa njima. Sve je bilo u najboljem redu dok u nekom trenutku Maja nije promenila izraz lica i rekla Bilalu da krenu u stan. Kada su stigli ona je napravila haos, gađala ga je jastucima, čašom, nasrtala na njega... On je pitao šta se desilo i zašto je poludela, da bi mu ona rekla da je sve videla i da nju niko ne može praviti budalom. Da sumnja da je on sa jednom od devojaka koje su se sa njima slikale bio i da nju ne pravi budalom - kaže izvor za "Star" i dodaje:

On se potom vratio, oni nisu započinjali romantični odnos, ali su sve vreme bili vrlo prisni.foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

- Bilal je bio šokiran, gurnuo je na krevet i istrčao iz stana. Zvao je drugare i sve im ispričao, pa je na dva dana uzeo hotel da ga Maja ne bi našla. Ona je nakon dva dana kako se on uopšte nije javljao i nije znala gde je, nazvala Takija i rekla mu da dođe po nju. Onda je Taki zvao Bilala da vidi šta se dešava. Zamoli ga da ode u stan kod Maje i da se pomire, da ne bije on put do Sarajeva za džabe. Tako je i bilo. Bilal je Maji rekao da ako se slična situacija ponovi završavaju zauvek- završava izvor za gorepomenuti portal.

Bonus video:

(Espreso / Star)