Vladica Stanković našao zmiju u bojleru, Foto: Facebook

NEUSTRAŠIVI ZMIJOLOVAC

NAJPOZNATIJI ZMIJOLOVAC VLADICA JE MORAO DA IZVADI ZMIJU IZ BOJLERA: Otkrio i kad se NAJČEŠĆE kriju na tom mestu

Vladica je po zanimanju vatrogasac, ali kako u šali kaže, u slobodno vreme "hvata" zmije

Objavljeno: 07.07.2023. 11:11h

Vladica Stanković iz Vladičinog Hana, najpoznatiji srpski zmijolovac koji se sa gmizavcima hvata u koštac bez imalo straha i ovaj put je imao neobičnu intervenciju. Gospodar zmija s juga danas je intervenisao bez ikakve opreme i golim rukama izvukao smuka sa skrivenog mesta!

Vladica je po zanimanju vatrogasac, ali kako u šali kaže, u slobodno vreme "hvata" zmije. Nema odakle nije vadio zmije, iz bunara, kreveta, zamrzivača, motora, toaleta, skutera, kod zubara, iz krova, podruma, čak i iz kućnog praga. Sada je to bilo iz bojlera u kupatilu.

Zmije u bojleru češće pred kišu

foto: Facebook

Na snimku se vidi kako Vladica izvlači zmiju, za koju će se posle ispostaviti da je mlad smuk. On se ovog puta našao u kupatilu jedne porodice, ali je kazao da je već nekoliko puta ulazio u kupatila zbog tog problema.

Vladica pojašnjava da se zmije u bojleru češće pojavljuju pred kišu.

Ne treba se plašiti zmija, treba biti na oprezu

Zmija se ne treba plašiti, kazao je ranije Vladica, ali bi trebalo uvek biti na oprezu.

FOTO: Foto: Facebook/SMS dn017
FOTO: Printscreen/Youtube/Novo jutro
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

- Slobodno priđi, nemoj da se plašiš. Ovo je fin primerak zmije. Sve zmije se zimi zavlače u kanale, šahte i bunare jer traže mesto gde u hibernaciji temperatura neće biti ispod nule. Kada je temperatura ispod nule one uginu - govori on.

Da je pravi ljubitelj zmija govori i to što ima ljubimca Đoleta, koji je loptasti piton, jedna od zmija sa "blagom naravi", koju je udomio sa ulice i čuva je u svom domu zajedno sa porodicom.

Bonus video:

(Espreso/Blic)