Rijana, Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

lepe vesti

UDALA SE RIJANA

Rijana je prošlog meseca otkrila je kako su ona i njen partner ASAP Roki nazvali sina koji se rodio pre godinu dana

Objavljeno: 27.06.2023. 23:40h

Jedna rečenica bila je dovoljno da se pokrenu sumnje da su se Rijana i ASAP Roki venčali u tajnosti.

ASAP Roki je na svom nastupu izgovorio rečenicu upućenu Rijani, zbog koje svi misle da su se venčali.

"Želim da posvetim ovu pesmu svojoj prekrasnoj supruzi u ovoj dvorani", rekao je ASAP Roki čiji je nastup Rijana pratila iz VIP lože, a nedavno je pružila podršku nastradalima.

"Page six" kontaktirao je predstavnike za štampu poznatog para, ali nije bilo odgovora.foto: Profimedia

"Page six" kontaktirao je predstavnike za štampu poznatog para, ali nije bilo odgovora. Čuvena Riri i njen partner počeli su da se zabavljaju 2020. a dve godine kasnije saopštili su da postaju roditelji. Pevačica Rijana je u februaru ove godine nastupom na Super boulu u Arizoni otkrila da čekaju drugo dete. Rijana je prošlog meseca otkrila je kako su ona i njen partner ASAP Roki nazvali sina koji se rodio pre godinu dana. Iako se nagađalo da je reč o imenu Noa, zapravo se radi o potpuno drugačijem imenu. Dečak nosi ime po jednom muzičaru.

"Page six" kontaktirao je predstavnike za štampu poznatog para, ali nije bilo odgovora.foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

"Dejli mejl" je dobio ekskluzivni uvid u dokumenta o rođenju dečaka gde piše da se on zove RZA Atelston Mejers. Dečak nosi očevo prezime (pravo ime ASAP Rokija je Rakim Mejers) i očevo srednje ime koje se doduše pomalo razlikuje pa glasi Atelaston. Britanski list navodi da je mališan nazvan po producentu i reperu RZA, vođi Wu-Tang Clana, američkog hip-hop kolektiva koji je osnovan 1992. godine i u čiju čast je pokrenuta jedna modna marka. Rijana je više puta nosila odeću tog brenda.

Bonus video:

(Espreso / IDTJV)