Tamara Đurić, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

baš velike

SVI ZNATE KAKO IZGLEDAJU DVE LUBENICE, E PA OVO JE MOŽDA I VEĆE: Tamara Đurić pokazala DŽINOVSKE GRUDI

Tamara je na sebi imala brushalter i belu suknju, a njen izgled je naišao na pregršt komentara

Objavljeno: 27.06.2023. 20:14h

Starleta Tamara Đurić grudi je operisala deset puta, a zadnjicu čak 20. Đurićeva je mnogo puta išla "pod nož", a sve to koštalo ju je više od 50.000 evra.

Ona je sada poslednjim objavama šokirala sve svoje pratioce. Naime, starleta se uvek provokativno oblači, a sada je za večernji izlazak odabrala stajling koji je otkrio njeno bujno poprsje, inače, ona je nedavno pokazala svoj dom.

Tamara je na sebi imala brushalter i belu suknju, a njen izgled je naišao na pregršt komentara.

Tamara je na sebi imala brushalter i belu suknju, a njen izgled je naišao na pregršt komentara.foto: Antonio Ahel/ATAImages

"Grudi su joj kao dve oromne silikonske lopte", "šta je ovo", "malo si preterala", samo su neki od komenatra.

- Sa 18 godina stavila sam 250 kubika. Sada, posle deset operacija, imam 600 kubika u grudima. Znam da su prevelike, ali ja tako volim. Zato sam to i platila 20.000 evra - rekla je svojevremeno Đurićeva Informer i dodala da je zadnjicu morala da operiše mnogo puta, ali ne iz estetskih, već iz zdravstvenih razloga:

"Grudi su joj kao dve oromne silikonske lopte", "šta je ovo", "malo si preterala", samo su neki od komenatrafoto: Printscreen/instagram/tamaradjuric

- Imala sam 20 intervencija na guzi, u jednom trenutku mi je čak život bio ugrožen. Pre pet godina u zadnjicu sam ugradila 'akva-filer', materijal koji nije bio dovoljno ispitan. Dobila sam infekciju, pa je posle mog slučaja taj materijal zabranjen u Srbiji, ali i u čitavoj Evropi - rekla je ona tada.

Bonus video:

(Espreso / Blic)