Kortni Kardašijan, Foto: Profimedia

lepe vesti

TRUDNA JE: Starleta upravo objavila FOTKU

Ovo je Kortni, inače, četvrti put da postaje mama. Prethodno, u vezi je sa Skotom Disikom dobila ćerku Penelopi, te sinove Rejna i Mejsona. Travis, sa druge strane, iz pređašnjeg braka ima ćerku i sina, Alabamu i Landona

Objavljeno: 19.06.2023. 22:00h

Kortni Kardašijan Barker nedavno je na hit način otkrila i svetu da je ponovo u drugom stanju - kao što je svojevremeno izvesna devojka uradila za potrebe spota za pesmu „All the small things" iz 1999. godine, Kortni je iznad glave držala natpis: „Travise, trudna sam", pa izazvala ovacije lepim vestima.

Suprug Travis Barker, bubnjar grupe „Blink 182", bio je prekinuo nastup i sišao s bine da je poljubi.

Od tog trenutka - mnogi su oni koji ne prestaju o tome da pričaju. Sada, pošto je na Instagramu još i pokazala trudnički stomak, samo je „dolila ulje na vatru".

foto: Profimedia

- Zahvalna sam na blagoslovu i radujem se (daljem) Božijem planu - poručila je na Instagramu, uz niz fotografija za koje je ispozirala tako da joj se stomačić baš vidi.

Ovo je Kortni, inače, četvrti put da postaje mama. Prethodno, u vezi je sa Skotom Disikom dobila ćerku Penelopi, te sinove Rejna i Mejsona. Travis, sa druge strane, iz pređašnjeg braka ima ćerku i sina, Alabamu i Landona.

Otkako je zavolela Barkera, bila je rešena da mu rodi dete. Mnogo šta su probali dok im, na kraju, ipak prirodno nije uspelo da krenu put osvinanja sopstvene porodice.

foto: Profimedia

Bonus video:

(Espreso / 24sedam)