Zapušten pas, Foto: Printscreen/TikTok/ meganjaimee

LJUBIMCI

SIROTI PAS TOLIKO BIO ZAPUŠTEN DA SU GA ŠIŠALI 4 SATA: Transformacija koja je usledila, TOPI SRCA (VIDEO)

Vlasnica salona je u komentarima otkrila kako su drugi saloni odbili da ošišaju ženku tibetanskog mastifa zbog stanja u kojem se nalazila

Objavljeno: 05.06.2023. 09:16h

Ovaj divni pas je toliko bio zapušten, da je šišanje i kupanje trajalo 4 SATA: Bio je miran kao bubica

Vlasnica salona za pse “Pure Paws Dog Grooming” je na svom TikTok profilu podelila video zanemarenog psa kojeg je trebala da ošiša.

Vlasnica salona je u komentarima otkrila kako su drugi saloni odbili da ošišaju ženku tibetanskog mastifa zbog stanja u kojem se nalazila. Naime, prema rečima vlasnika psa, ženka je bila pas koji je živeo napolju, zbog čega joj je krzno bilo u tako užasnom stanju.

Vlasnica salona je pre šišanja pokazala koliko je prljavo i zapetljano krzno psa, a u opisu videa je napisala da je video podelila kako bi pokazala ljudima koliko je bitno redovno negovati krzno ljubimca.

Ženki tibetanskog mastifa je nažalost morala da ošiša dlaku jer je bila previše zapetljana, a nakon toga ju je kupala tri puta zbog ogromne količine prljavštine. Celi proces je trajao čitava četiri sata.

“U Švedskoj bi ovo bilo prijavljeno policiji i vlasnik bi ostao bez psa, i uz to dobio zabranu za držanje životinja”, “Pozvao bih stručne službe”, “Pravi prikaz okrutnosti i zanemarivanja”, “Jadna ženkica, bila je tako mirna tokom celog procesa”, samo su neki od komentara na video.

(Espreso/Objektiv)