Moja slavice, Foto: Espreso

"mOJA SLAVICE"

OVO NE SME DA SE PROPUSTI! STUDENTI FDU SPOJILI NESPOJIVO: Uzmite kokice, "Moja Slavice" stiže na TV!

Sitkom "Moja Slavice" u produkciji studenata FDU

Objavljeno: 02.06.2023. 10:35h > 11:49h

Studenti treće godine filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimili su pilot epizodu sitkoma pod nazivom “Moja Slavice”. Ovo ostvarenje je nastalo pod mentorstvom profesora Gorana Pekovića i stručne saradnice Martine Krivokapić.

Radnja sitkoma “Moja Slavice” dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama.

Ali nad njihovim životima se nadvija tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

Ovog puta u sitkomu ispred kamera se nalaze glumačke zvezde Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić. Publika će imati priliku da se susretne na malim ekranima sa poznatim reperom Igorom Panićem, poznatijim pod scenskim imenom Nucci.

Sitkom "Moja Slavice" FOTO: Espreso
Sitkom "Moja Slavice" FOTO: Espreso
Sitkom "Moja Slavice" FOTO: Espreso
Sitkom "Moja Slavice" FOTO: Espreso

Pilot epizoda sitkoma “Moja Slavice” biće premijerno prikazana 3. juna na Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Režiju sitkoma potpisuje Sara Kamarit dok su scenario napisali studenti treće godine ftv produkcije, Marta Alimpijević, Danilo Joković, Milica Stolić i Mila Todorović.

Specijalnu ilustraciju za ovaj sitkom uradio je čuveni Bob Živković.

Premijera će se održati sutra u 19:10h na FDU.

Bonus video:

(Espreso)