Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

BRUSE FORMU ZA LŠ!

NAJJAČE PRIPREME DO SADA: Zvezda igra sa Zenitom i turskim velikanom u Rusiji, a sa bratskim klubom na Marakani

Crveno-beli planiraju još jedan meč u Sankt Peterburgu, uz zakazivanje susreta tokom avgusta u terminima evropskih kvalifikacija

Objavljeno: 18.05.2023. 13:07h

Fudbaleri Crvene zvezde odavno su obezbedili šestu uzastopnu titulu prvaka Srbije i istorijski plasman u grupnu fazu Lige šampiona bez kvalifikacija.

Crveno-beli ozbiljno shvataju učešće u elitnom takmičenju, a kako saznaje Mozzart Sport imaće nikad jače protivnike na letnjim pripremama.

Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

U Sankt Peterburgu igraće protiv Zenita (šampion Rusije) i Fenerbahčea, a generalna proba zakazana je za 15. jul na stadionu "Rajko Mitić."

Rival će biti Olimpijakos, a odigravanje meča sa bratskim klubom može da poremeti samo eventualno podudaranje sa njihovim obavezama u Evropi.

Detalj sa prethodne prijateljske utakmice Zenita i Crvene zvezdefoto: FK Crvena zvezda

Prvo će se sačekati raspored grčkog velikana u kvalifikacijama, a ako se bude poklapao sa 15. julom, onda će se potražiti tim sličnog profila i jačine.

Okupljanje prvotimaca zakazano je za 19. jun, a dan kasnije se ide na Zlatibor gde će biti bazični deo priprema do 30. juna.

Detalj sa utakmice Crvene zvezde i Olimpijakosa u Ligi šampionafoto: AP

Potom sledi povratak u Beograd, a onda će Crvena zvezda otići u Sankt Peterburg gde će boraviti od 2. do 12. jula, a u planu je još jedan susret tamo.

Generalna proba se igra nedelju dana pred start Superlige Srbije, ali izvesno neće biti poslednji prijateljski meč predstojećeg leta.

Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Ideja čelnika crveno-belih je zakazivanje još nekog duela i tokom avgusta u terminima evropskih kvalifikacija.

Bonus video:

(Espreso/Mozzart Sport)