Viktorija i Virdžinija sa Sinošom Mihajlovićem, Foto: Youtube printscreen/L'Isola dei Famosi - La sorpresa di Siniša Mihajlović

prelepe vesti!

MIHINA ĆERKA STAJE NA LUDI KAMEN: Siniša je njenog budućeg supruga VOLEO KAO SINA... (FOTO)

Sprema se slavlje u porodici Mihajlović

Objavljeno: 15.05.2023. 15:46h > 15:48h

Ćerka legende srpskog i evropskog fudbala, Siniše Mihajlovića, Virdžinija, saopštila je divne vesti putem društvenih mreža.

Naime, posle dugogodišnje veze sa fudbalerom Đenove, Alesandrom Voljakom, rešila je da stane na "ludi kamen", a svadba je zakazana za 17. jun.

Ona se trenutno bavi modom, a pored toga je influenser i stilista. Sa Voljakom je već dobila dete u oktobru 2021. godine i u pitanju je preslatka devojčica Violante. Tokom iste godine se i verila na Santoriniju tokom godišnjeg odmora. Upoznala se sa Alesandrom pre četiri godine.

foto: Instagram/@alexvogliacco_

- Pitao si me da se uzmemo, i da moja ljubavi, uskoro ćemo biti muž i žena. Danas, sutra i zauvek ću te voleti svim srcem - napisala je tada Virdžinija svom Alesandru.

Još pre godinu dana bilo je priče da će njih dvoje organizovati prelepo venčanje, ali su planovi morali da se menjaju zbog iznenađujuće i šokantne smrti Siniše Mihajlovića, koji nas je napustio u decembru posle duge borbe sa leukemijom u 53. godini.

Prema nezvaničnim informacijama, venčanje će se održati u katedrali "Marija Santisima dela Madija" u Monopoliju u Apuliji, na jugu Italije, jer Virdžinija smatra da je to najlepša crkva na celom svetu. Nakon toga će se slavlje nastaviti u Ostuniju na velikom imanju.

Inače, fudbaler je voleo legendarnog Sinišu kao oca, a neretko je emotivnim rečima govorio o njihovom odnosu.

- Uvek sam verovao da može da se izleči, sve do poslednjeg dana. Kada je Siniša otišao, bilo mi je jako teško, ali sam u sebi našao snagu da prebolim za koju nisam mislio da je imam. Osećao sam i odgovornost. On nije bio moj otac, ali kada se osećam potišteno, pomislim na njega, šta je bio i šta je radio. Mnogo mu dugujem. Pre mečeva uvek pomislim na njega kako gleda video snimke. Uvek me je pratio i podržavao - rekao je Alesandro Voljako za "Gazetu".

(Espreso/Telegraf)