Kenan Tahirović, Foto: Instagram/insta.kenan

ko se seća?

TAMNOPUTI STAS KOJI JE BIO MAMAC ZA SVE ŽENE! Važi za VELIKOG DASU, gledali ste ga SVAKI DAN: Danas je DRUGI ČOVEK

On je u Beloj kući ozvaničio romansu sa jednom tadašnjom zadrugarkom, međutim njihova veza nije opstala napolju.

Objavljeno: 12.05.2023. 07:10h > 07:14h

Kenan Tahirović, bio je jedan od najvećih zavodnika u "Zadruzi". Svojim atraktivnim izgledom u pesmi "Žena od sultana", postao je pravi mamac za ženski pol, te su mnoge zadrugarke ludele za njegovim tamnoputim stasom.

On je u Beloj kući ozvaničio romansu sa jednom tadašnjom zadrugarkom, međutim njihova veza nije opstala napolju.

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović važili su za jedan od najskadnijih parova koji su izašli iz popularnog rijaliti programa.

Nakon tog skandala Kenan se maksimalno povukao iz javnog svetafoto: Kurir televizija

Upravo zato je kao bomba nedavno odjeknula vest da je Kenan navodno fizički nasrnuo na nju. Svoju ispovest Rialda je dala u Jutarnjem programu Kurir televizije, gde je kroz suze pričala kako ju je Kenan udario i pljunuo u lice.

- Banalna je svađa bila u pitanju. Bukvalno, promašili smo izlaz sa autoputa i tu je nastala svađa. Vozili smo se onda ka stanu, onda je on rekao da su u pravu ljudi koji su loše pričali o meni. Rekao mi je da sam devojka lakog morala. Ja sa rekla da ako je narod u pravu za to što kažu za mene, onda su u pravu i za njega, a kažu da je druge seksualne orijentacije i da ima odnose koji nisu normalni. On se na to okrenuo ka meni i pljunuo me u lice, nakon toga me je udario. Nije on mene refleksno udario. Da je on izašao i priznao šta se desilo, ja ne bih govorila o tome sad. Ja moram da ispričam svoju istinu. Onda je on izašao iz auta, ja sam se prebacila na mesto vozača a on je ostavio ključeve u sandučetu i to je to. Posle je tu bilo par poruka, on je hteo da se vrati i da se izvini, ali nakon takvih stvari nema izvinjenja. Ja njega tad nisam prijavila. Nakom svega toga nemam želju da ga vidim. Sve njegove poruke, uvrede imam sačuvane - ispričala je Rialda tada.

Nakon tog skandala Kenan se maksimalno povukao iz javnog sveta, a prošle godine je uhvaćen sa novom devojkom.

- Ona nije javna ličnost, ne bih otkrivao njen identitet. Ovo je prvi put ikada da nas je neko fotografisao zajedno. Jesmo, u vezi smo. Kratko je još, ali je slatko - kazao je Tahirović.

Bivši zadrugar je jednom prilikom otkrio i zašto se povukao iz medija.

- Zasitio sam se svega. Želim privatnost i uživam u svom miru koji sam imao prije te neke "Zadruge". Sada pokušavam da vratim tu svoju slobodu, mir i spokoj. I ide mi, mogu reći - rekao je on nedavno.

Bonus video:

(Espreso/Kurir)