Foto: Antonio Ahel/ATAImages

KO SE SEĆA?

VAŽI ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH SRPKINJA A SKORO 17 GODINA JE SAMO NJEGOVA: Jako je MOĆNA ŽENA, oduzima dah IZGLEDOM

Kažu da je najuspešnija jugoslovenka manekenka

Objavljeno: 11.05.2023. 12:36h

Svi znamo da je popularni glumac Branislav Tomašević, jedan od stalnih članova Narodnog pozorišta u Beogradu, u skladnom braku sa poznatom bišom manekenkom Jelenom Ivanović.

Jelena i Bane imaju troje dece: Dušana, Bogdana i Stefana, a njihova velika porodica odlično funkcioniše zahvaljujući posvećenosti ovog para.

Oni su u braku već 17 godina, a ljubav je sve jača.

Jelena i Bane imaju troje decefoto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Ivanović je sa samo 24 godine odlučila da siđe sa piste i posveti se porodici, a njen put od supermodela do superžene nije bio lak.

18 godina u brakufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Bivša manekenka je početkom 2020. izabrana je za predsednicu Udruženja manekenki Srbije, a za nju kažu da je jedna od najuspešnijih jugoslovenskih supermodela.

Jelena je početkom 2020. izabrana je za predsednicu Udruženja manekenki Srbijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Kažu da sam bila jedan od najuspešnijih jugoslovenskih modela, taj pečat prati me i dan-danas, a naši novinari i dalje mi pripisuju titulu modela ili me oslovljavaju sa bivša manekenka, kao da su me zaključali u glamuru 90-ih. Ja doživljavam modeling samo kao jedan deo mog životnog putešestvija, kao prvu i fenomenalnu fazu odrastanja i susreta sa ozbiljnim poslovnim odgovornostima, putovanjima, administracijom, svetom i onim što svetske metropole nude, ali i traže. Za mene je pravi uspeh u modelingu bio iskustvo vere, upornosti, rada na sebi i vizije kojom sam iz jedne male sredine osvojila veliki svet i upisala se u knjige koje beleže istoriju mode te bila deo muzejskih postavki, rame uz rame sa najboljima tog vremena. To iskustvo nema cenu i to je moj najveći uspeh - rekla je Jelena pre par godina za Elle.

Jelena je nekada bila i muza čuvenog Žana Pola Gotjea.

Ovako danas izgleda lepa Jelena:

Bonus video:

(Espreso)