Foto: Nenad Kostić, Nemanja Pančić

TUŽNO

GODIŠNJICA SMRTI VIDOJA RISTOVIĆA: Evo da li je Nikolina bila na POMENU

Sukob između Nikoline i Miše Grofa ne jenjava ni nakon godinu dana

Objavljeno: 08.05.2023. 13:05h > 13:08h

Danas se navršava godinu dana otkako je iznada preminuo Vidoje Ristović, a njegov otac Miša Grof 29. aprila održao je bez prisustva snahe Nikoline Pišek pomen.

Ujedno je i skoro godinu dana otkako je počeo rat snahe i svekra za nasledstvo. Posle Vidojeve smrti, najpre je Miša Grof započeo sukob sa Nikolinom, ona mu je uzvratila, a onda je sve zavšilo i na sudu.

Kako prenosi hrvatski portal 24sata, jutro nakon što je iznenada preminuo, u beogradski stan koji je delio s Nikolinom, ušao je Vidojev otac Vitor. Policijski službenici su navodno predali njemu ključeve od stana kao članu porodice.

Miša Grof 29. aprila održao je bez prisustva snahe Nikoline Pišek pomenfoto: © ATA Images

Pišekova je posle izjavila da je on te ključeve posle "prisvojio". Grube reči išle su iz jednog dvorišta u drugo, a Miša je čak pričao kako Nikolina ni ne dolazi na grob svog supruga.

- Od sahrane se nije pojavila na grobu - rekao je Risotivć za "Kurir".

Danas se navršava godinu dana otkako je iznada preminuo Vidoje Ristovićfoto: prentscreen / instagram/nikolina_pisek

- Sve je pod kamerama, i spomenik i sve okolo. Znam ja sve i sve pratim. Kao da nije mogla na grob da mu dođe, a mogla je da se slika gola. To vam je ta poštena Nikolina, koja je pričala o velikoj ljubavi i kako pati za mojim sinom. Lepo sam vam ja rekao još na samom početku, kad se sve dogodilo, da to nikada nije bila ljubav. Ona je uvek gledala korist i materijalni interes - rekao je ranije on.

Bonus video:

(Espreso/24sedam)