Nestali Aleksandar Jovanović, Foto: Facebook

potraga u toku

10 DANA NEMA VESTI O NESTALOM ALEKSANDRU IZ SREMSKE MITROVICE: Majci pozlilo usred noći

Majci Aleksandra Jovanovića pozlilo je nakon što je saznala da se pojavila vest da je izvučeno telo iz reke Save

Objavljeno: 25.04.2023. 14:51h

Za Mitrovčaninom Aleksandrom Jovanovićem (18) kojem se svaki trag gubi 15. aprila i dalje se intezivno traga. Poslednji put viđen je u subotu, 15. aprila, kada je izašao iz porodične kuće i otišao u nepoznatom pravcu, a roditelji strahuju jer se njegov nestanak poklapa sa prijavom da je nepoznati mladić skočio sa mosta u reku Savu u Sremskoj Mitrovici, prenosi Ozon.rs.

Majci Aleksandra Jovanovića pozlilo je nakon što je saznala da se pojavila vest da je izvučeno telo iz reke Save.

Aleksandar Jovanović sa majkomfoto: Facebook/Aleksandar Jovanović

Majka nestalog Aleksandra, sinoć je, verovatno potrešena zbog vesti da je iz reke Save u Sremskoj Mitrovici izvučeno telo, završila u Hitnoj. U toku noći sremskomitrovačka Hitna pomoć stigla je na adresu Biljane gde se dešavala, kako nezvanično saznajemo prava drama. Majka je pronađena u lošem psihičkom stanju, dok je devojčica (8), ćerka Biljane bila uplakana i vidno potrešena.

Porodica veruje da je čovek koji se bacio sa pešačkog mosta istog dana kada je nestao Aleksandar, to bio njihov sin i rođak.

Aleksandar Jovanovićfoto: Društvene mreže

Vreme izlaska iz kuće Aleksandra Jovanovića i eventualnog odlaska do mosta se poklapa sa vremenom kada očevici kažu da videli dečka kako skače i da je imao crnu jaknu i da je dozivao pomoć – rekla je ranije Biljana. Policiji je u isto vreme prijavljen nestanak još jednog lica.

Aleksandar je na sebi imao sivu trenerku, sivi duks, crnu jaknu i sive patike.

Svako ko ima bilo kakvu informaciju o nestanku mladića može da se javi u najbližu policijsku stanicu.

(Espreso/Ozon.rs)