Detektivka Ana, Foto: Promo

KURIR TV

NOVA HIT SERIJA NA KURIR TELEVIZIJI! Ne propustite seriju "Detektivka Ana" radnim danima u 22.35

Nova hit serija "Detektivka Ana" donosi uzbudljive detektivske priče

Objavljeno: 23.04.2023. 11:21h

Od ponedeljka, 24. aprila, pratite novu hit seriju "Detektivka Ana" samo na Kurir televiziji radnim danima od 22.35 časa.

Nova hit serija "Detektivka Ana" donosi uzbudljive detektivske priče. Radnja serije je smeštena u devetnaestom veku i na vrlo specifičan način približava jednu romantičnu epohu svim gledaocima. Centralna figura je snažna devojka Ana, koja potpomognuta svojim vizijama uspeva da reši napete i misteriozne zločine koji dugo zbunjuju policiju. U rešavanju brojnih detektivskih slučajeva pomaže joj i iskusni detektiv Jakov Štolman koji joj postaje partner, a vremenom i mnogo više od toga.

Jakov je skeptik i realista i njegov odnos sa Anom je u početku veoma složen. Međutim, vremenom se njihovo rivalstvo pretvara u prijateljstvo, a zatim i u ljubav. Ana igra glavnu ulogu u svakoj istrazi, ali Jakov, zahvaljujući svom iskustvu i inteligenciji, pomaže da se slučaj dovrši i prestupnik pošalje u zatvor.

Svi ljubitelji neobičnih i mističnih priča, s primesama naučne fantastike, imaće priliku da prate novu hit seriju na Kurir televiziji od 24. aprila radnim danima u 22.35 časa.

(Espreso / Promo)