Slađa Delibašić, Foto: Damir Dervišagić

MLADALAČKA LJUBAV

OVAJ POZNATI KOŠARKAŠ JE PRVI DEČKO SLAĐE DELIBAŠIĆ: Svi su ga OBOŽAVALI, a ona ga ostavila i udala za Đoleta

"Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem" rekla je Slađa

Objavljeno: 11.04.2023. 15:51h

Slađa Delibašić pre braka sa Đoletom Đoganijem, sa kojim ima dve ćerke, Silviju i Marinelu, volela je jednog sportistu. Denserka se zabavljala sa nekadašnjim košarkašem Partizana Vladimirom Dragutinovićem.

O njihovoj ljubavi ona je svojevremeno pričala u ispovesti za Kurir.

- Imala sam simpatiju iz Partizana, košarkaša Vladu Dragutinovića. Raskinula sam pre polaska u Italiju i nekad žalim što sam krenula tim putem - izjavila je pevačica.

Pevačica o vezi sa košarkašem Partizanafoto: Damir Dervišagić

Ona je tada rekla i da su joj se udvarali bogataši.

- Nekad se pitam da li je moguce da ja, pored svih milionera koje sam tada srela, koji su se kacili za mene, izaberem Đoleta. Devojke koje su bile sa mnom u grupi sad žive kao kraljice.

Vladimir Dragutinović rođen je 1967. godine. Ljubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizanafoto: Starsport©

Vladimir Dragutinović rođen je 1967. godine. Ljubitelji košarke pamte ga kao pripadnika zlatnog tima Partizana, koji je 1992. osvojio evropsku titulu. Kasnije je proveo nekoliko sezona u inostranstvu, a nakon završetka igračke karijere ostao je u svetu košarke, najpre kao agent, a zatim i kao direktor mladih kategorija crno-belih.

Slađa je s Đoletom u braku bila od 1989. do 2001. Posle njega imala je još jedan brak, sa 15 godina mlađim žandarmom Milanom Pejovićem, ali njihova zajednica nije dugo potrajala.

Bonus video:

(Espeso/Kurir)