Kakav je muškarac u krevetu, Foto: Freer Law / Alamy / Alamy / Profimedia

VULKAN STRASTI

OVI ZNAKOVI POKAZUJU KAKAV JE MUŠKARAC U KREVETU: Obratite pažnju na OVE SITNICE, sve se računa

Dobro obratite pažnju na sledeće znakove kod muškarca i saznajte kakav je u krevetu

Objavljeno: 10.04.2023. 13:02h

Svi bismo voleli da znamo kakav je muškarac ljubavnik pre nego što izgubimo previše vremena na njega. Istina, strasti zavise od mnogo stvari, ali neki znaci su vrlo dobri znaci i sledeći put kada budete na sastanku sa muškarcem obratite pažnju.

Verujemo da ste sigurno primetili neke od sledećih znakova na muškarcu, i da vam je zbog toga bio više ili manje privlačan. A evo šta oni znače:

Kakav na jelu, takav na delu

Najbolji ljubavnici su hedonisti koji uživaju u dobrom zalogaju, a najgori su oni previše izbirljivi. Muškarci koji su opsednuti brojanjem kalorija i održavanjem mišića visokoproteinskom ishranom, u seksu više sami sebe uzbuđuju nego njihova partnerka. Ipak, proždrljivost i brzinsko trpanje hrane nisu poželjni, jer otkrivaju muškarce koji nemaju strpljenja ni u čemu, pa tako ni u seksu.

Glasan govor – dobar znak

Monoton glas bez promene tonaliteta niti izražaja lica otkriva dosadnog ljubavnika. Česte promene u govoru kao i glasno pričanje otkrivaju muškarca temperamentnog u seksu.

foto: Profimedia

Skriveni vulkan strasti

Što je muškarac otvoreniji i društveno prihvaćeniji, to su veće šanse da dobro komunicira i u spavaćoj sobi. Zatvoreni muškarci mogu da budu prikriveni vulkani strasti, a kod onih ćutljivih i onih koji radije posmatraju druge nego što govore, veća je verovatnoća da imaju neke bizarne seksualne fetiše, piše “Lepa & srećna”.

Spreman da ugodi

Muškarac koji u restoranu ili kafiću sedi preko puta vas, leđima okrenut ostatku prostorije, siguran je pobednik u krevetu, jer time pokazuje koliko je usredsređen na partnerku i spreman da joj ugodi. Onaj koji sedi raširenih nogu i posmatra druge ljude, u seksu brzo gubi koncentraciju i prilično je nestrpljiv.

EVO KAKO DA ZNATE DA LI STE U TOKSIČNOJ VEZI! Psihoterapeut Ćulafić objasnila kako da prepoznate da vas PARTNER MANIPULIŠE:

(Espreso/Lepa i srećna)