Jelena, Foto: Marija Mladjen/ATAImages

fantastično

EVO ZBOG ČEGA DANAS SVI BRUJE O JELENI ĐOKOVIĆ! U ovakvom IZDANJU je nismo NIKAD VIDELI, IMA SE MOŽE SE

Skupa tašna začinila stajling

Objavljeno: 02.04.2023. 10:51h

Supruga Novaka Đokovića, Jelena Đoković i manekenka Sofija Milošević, pojavile su se sinoć na premijeri predstave "Laž" u BDP-u i sve oduševila svojim izgledom.

Ove dve dame su pobrale simpatije svih prisutnih, a tom prilikom su i ispozirale za fotografe, a komentari koji su se čuli su bili samo pozitivni. Tokom čitave večeri su svi brujali o njima, ali i o njihovim stajlinzima.

Moramo priznati da je Jelena u poslednje vreme počela da eksperimentiše sa modom te su njeni stajlinzi sve češće glavna tema medija.

Ove dve dame su pobrale simpatije svih prisutnihfoto: Marija Mladjen/ATAImages

Supruga Novaka Đokovića je za ovu priliku odabrala beli kaput, dugu haljinu, srebrne štikle, ali i Dior zelenu torbu koja, na sajtu ovog brenda, košta vrtoglavnih 4.000 evra. Jelena je izabrala svetliju varijantu dok se Sofija odlučila za tamniju pa je ponela crni kaput i crne salonke, a kombinaciju je upotpunila crnim naočarima koje nije skidala tokom fotografisanja.

Supruga Novaka Đokovića je za ovu priliku odabrala beli kaput, dugu haljinu, srebrne štiklefoto: Marija Mladjen/ATAImages

Podsetimo, sinoć je glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić delila scenu sa Tamarom Krcunović, Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem na premijeri predstave "Laž", a zbog svog izvajanog tela sve oči bile su uprete upravo u nju.

Skupa torbicafoto: Marija Mladjen/ATAImages

Bonus video:

(Espreso)