Sanja Vučić, Foto: Damir Dervišagić

zanimljivo

SANJA VUČIĆ NAKON SKORO DECENIJE PRIZNALA KOJE JE PLANOVE IMALA SA LUK BLEKOM: Ovo NIKO nije mogao ni da NASLUTI

Imala je više favorita.

Objavljeno: 15.03.2023. 10:10h

Pevačica Sanja Vučić radi punom parom otkako je krajem septembra prošle godine izašla iz grupe "Hurricane" i započela solo karijeru.

I kako se svake godine s proleća bira predstavnik za Evroviziju, pokrenu se razne spekulacije i nagađanja, a svoja iskustva uglavnom dele pređašnji učesnici ovog velikog muzičkog takmičenja, pa je tako i Sanja Vučić kao dvostruki predstavnik Srbije prokomentarisala Luk Bleka i ostale takmičare "Pesme za Evroviziju".

Sanja je priznala da Luk Bleka poznaje dugi niz godina, još od 2016. kada su je široke narodne mase upoznale kao srpsku predstavnicu.

- Ja sam prezadovoljna. Luku poznajem dosta dugo, od 2016. kada sam išla na Evroviziju. Čak je trebalo i on da ide sa mnom. Tada smo se upoznali i družili se. Pesma mi se jako sviđa. Nastup je inovativan i jedinstven. Imala sam još nekoliko favorita. Posebno su mi se dopale moje cure iz Hurricane-a. Bile su fantastične. Žao mi je što se nisu plasirale, ali drago mi je da se plasirao Luk Blek - rekla je Sanja Vučić.

Sanja se osvrnula i na nove Uraganke, pa istakla da su one ipak jedinstvene, te da javnost ne treba da ih upoređuje sa prvom postavom popularnog sastava.

Srpski predstavnik na Pesmi Evrovizijefoto: Antonio Ahel/ATAImages

- To je jako interesantno što nijedna ne liči ni na jednu. Svaka je svojstvena i dobro je što je tako. Ne treba da tražimo dvojnice nego da svako ima svoju priču - poručila je Sanja.

Podsetimo, Sanja Vučić je nedavno progovorila o saradnji i poznanstvu sa pevačicom Jelenom Karleušom za koju je napisala nekoliko tekstova za predstojeći album "Alfa" koji treba da izađe ove godine. Otkrila je kakva je pevačica privatno i kakvo je iskustvo deliti binu sa energičnom Jelenom.

Bonus video:

(Espreso/24sedam)