Nikola Kojo, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

lepotica

OVO JE SUPRUGA NIKOLE KOJA: Prelepa PLAVUŠA, Srbija je već dobro zna ZBOG ZDRAVKA ČOLIĆA

Ipak, zna se da je glumac pre 15 godina zavoleo lepu manekenku Aleksandru Đurić, sa kojom je osnovao porodicu

Objavljeno: 10.03.2023. 21:07h > 21:46h

U domaćim medijima osvanula je vest da će se glumac Nikola Kojo naći u ulozi voditelja kviza "Najslabija karika", koji se kod nas nije emitovao punih 16 godina.

Kojo je jedan od najpopularnijih domaćih glumaca, a svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti.

Ipak, zna se da je glumac pre 15 godina zavoleo lepu manekenku Aleksandru Đurić, sa kojom je osnovao porodicu.

Devojka koja je osvojila njegovo srce, pre toga je osvojila srca mnogih. Ona se pojavila u spotu Zdravka Čolića za pesmu "Moja draga" i svi su je upamtili kao fatalnu plavušu.

foto: Printscreen/jutjub/zdravkocolic

Glumac je tada imao 40 godina, a fatalna manekenka bila je 12 godina mlađa od njega.

Aleksandra je uspešno radila na modnim pistama u Nemačkoj, Parizu i Milanu, ali je našoj javnosti najpoznatija kao devojka iz spota Zdravka Čolića. Aleksandra i Nikola su se zabavljali samo osam meseci i rešili su da se uzmu. Imali su skromno venčanje u Beogradu septembra 2007. godine i od tada žive u skladnom braku.

Inače, gužvu u saobraćaju, veliki velelepni stan u srcu Vračara i sve što nosi gradski život, glumac Nikola Kojo je ostavio i zamenio tišinom sela. Kako se pričalo, u Beograd dođe tek kada su temperature u debelom minusu, dok ostatak godine provodi u Sopotu. Selo mu očigledno prija iako je ceo život važio za gradskog momka, pisao je Blic u reportaži iz 2019. godine.

On je rođen je 5. septembra 1967. godine u Beogradu. Nikola je u detinjstvu svirao violinu i bio je član hora Radio-televizije Beograd. Jednom je slučajno otišao na čas glume koji mu se dopao pa se učlanio u dečju dramsku grupu Radio Beograda koju je prvo vodio Bata Miladinović, a kasnije Mika Aleksić. Sa njim u grupi su bili: Dubravka Mijatović, Mirjana Joković, Boris Milivojević, Rade Marković, itd.

Bonus video:

(Espreso / Blic)