Fudbaleri Intera, Foto: EPA/Matteo Bazzi

SREĆAN ZBOG POBEDE

SPECIJALNA ZAHVALNOST HEROJA INTERA: "Nisam individualista, sa njim i u rat ako treba!"

Belgijanac je svojim golom doneo prednost timu iz Milana pred revanš meč na Dragau

Objavljeno: 23.02.2023. 07:27h > 09:11h

Romelu Lukaku je ponovo junak Intera. Kasnim pogotkom u meču sa Portom, Belgijanac je Nerazurima doneo možda i krucijalnu prednost pred revanš na Dragau.

- Sve sam uložio u tu završnicu. Želeli smo da pobedimo po svaku cenu, mogli smo da postignemo i drugi gol, nismo uspeli... Idemo dalje, najvažnije je bilo napraviti prednost - izjavio je snažni napadač.

Njemu je ovo prvi pogodak iz igre na zvaničnim utakmicama još od oktobra prošle godine.

- Važna stvar je pobeda, ne moj gol. Nisam individualista. Fokusiram se samo na to da uradim najbolje stvari za Inter. Presrećan sam zbog pobede. Hajde da nastavimo ovako.

foto: Profimedia

Usledila je specijalna zahvalnost asistentu Nikolu Bareli.

- Mnogo sam srećan što mi je baš on dodao loptu. Uvek sam govorio da je Nikolo prvi igrač sa kojim bih krenuo u rat ako moram.

Podsetimo, Lukaku i Barela su pre desetak dana imali neprijatnu i žustru raspravu na terenu koju su kamere ulovile, ali očito da je cela stvar uspešno 'ispeglana'.

Zanimljivo da ni sinoć nije bilo mirno među igračima Intera. U sukob su ušli golman Onana i Edin Džeko. Hakan Čalhanoglu sprečio je eskalaciju sukoba tako što je stavio ruku na usta Kameruncu.

Ukoliko odbrani prednost iz prve utakmice Inter će se naću u četvrtfinalu Lige šampiona prvi put nakon 12 godina.

(Espreso/Mocart sport)