Devojka, Foto: Printscreen/Tik Tok/mylifeincroatia

ŽIVOTNO ISKUSTVO

AMERIKANKA SE PRESELILA U DALMACIJU, PA OTKRILA ŠTA MISLI O HRVATSKOJ: Dve stvari je posebno IZLUĐUJU (VIDEO)

„Ne postoji ništa što mrzim u Hrvatskoj, ali neke male stvari mogu da mi smetaju“, kaže mlada TikToker u svom videu

Objavljeno: 22.02.2023. 12:49h

Američka TikTokera Niav Kono već sedam meseci živi u Makarskoj, a sada je sa svojim pratiocima podelila šta joj se ne sviđa u Hrvatskoj.

"Znate da obožavam Hrvatsku i tamo uvek pričam o stvarima koje mi se sviđaju, ali ljudi me ponekad pitaju da li mi se nešto ne sviđa. I da budem potpuno iskren, znam da sam i sama izabrala da živim ovde i da treba mi vremena da se prilagodim kulturi“, počela je ona.

"Tako da nema ništa što mrzim u Hrvatskoj, ali neke sitnice mogu da mi smetaju, pogotovo kada izađem. Smeta mi, recimo, što je dozvoljeno pušenje u kafićima i klubovima, pa mi cela kosa miriše na dim."

"Još jedna stvar koja mi se ne sviđa je što u Makarskoj nema dostave do kasno u noć. Sinoć sam malo previše popila i kada sam došla kući, hteo sam da pojedem nešto pre spavanja, ali nije bilo moguće naručiti hranu, pa sam morala sama da spremam večeru."

"Nakon što sam jela, oprala sam sudove i tek onda legla u krevet, ali sam se tada već otreznila, pa možda i nije tako loše što isporuke ne rade u dva ujutru“, zaključila je ona.

(Espreso/Net.hr)