Kristina Radenković, Foto: Antonio Ahel/ATAImages

nije bilo lako

EVO KAKO JE VODITELJKA RTS-A POLOMILA OBE RUKE: Kristina Radenković otkrila POTRESNE detalje sa skijanja

Voditeljka je otkrila da su joj doktori na Banjici rekli da je operacija neophodna

Objavljeno: 20.02.2023. 13:13h > 13:15h

Voditeljka RTS-a Kristina Radenković na skijanju u Francuskoj početkom godine, slomila je oba ručna zgloba.

Ona je za magazin „Story“ detaljno objasnila kako je došlo do preloma.

- Ljudima je teško i da zamisle kako izgleda kada polomite ručne zglobove, a moram da priznam da je bilo i meni jer do sada nikada nisam doživela frakturu. Pad u Francuskoj na skijanju nije bio strašan, a desio se zbog toga što sam se precenila i izgubila snagu. Vozila sam bord i naišla na ledenu ploču na delu staze na kome se ubrzava pre spuštanja u podnožje. Zbog premora sam krenula da gubim ravnotežu. Kada sam shvatila da će mi stradati karlica jer su mi noge vezane, pokušala sam to da izbegnem i dočekala se na ruke. Tom prilikom su mi napukli zglobovi. Odmah sam pomerila vrat, karlicu, kičmu da proverim da li je sve u redu. Da sam bila u treningu ništa od ovoga se ne bi desilo - rekla je Kristina.

Kristina Radenković otkrila kako je došlo do prelomafoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kaže da su joj doktori tamo vrlo brzo pružili adekvatnu pomoć.

- Levu ruku su mi namestili odmah, a desnu iz drugog pokušaja. Lekar mi je rekao da je mislio da će desna morati da se operiše, ali je ipak uspeo da je namesti. Išla sam da je snimim i sutradan, 12 sati posle pada, nakon čega su me posavetovali da kada se vratim u Srbiju obavezno odem na skener, što sam i uradila po povratku kući -objasnila je Kristina.

Doktori na Banjici su joj rekli da je operacija neophodna.

Voditeljka ističe da ju joj lekari rekli da mora na operacijufoto: RTS printscreen

- Medicinski tim je stvarno bio divan, ljubazan, pun duha, ne samo prema meni nego i ostalim pacijentima. Doktor Nemanja Jovanović je stručnjak za primer, verujem da je pred njim velika karijera. Pokušao je i treći put da mi namesti ruku, dao je zaista sve od sebe da ne bih morala na operaciju * ispričala je Kristina.

Kaže i da je nakon što je vest o njenom prelomu procurela u medije, dobila više poruka nego za rođendan. Najveća podrška bio joj je suprug, ali i koleginica Dragana Kosjerina.

Bonus video:

(Espreso/Story)