Ana i Brajan Volš, Foto: Printscreen/Twitter/ WCVB-TV Boston, Printscreen/Instagram/anawalshe, printscreen/facebook/anawalshe

OTKRIVENO JE

BRAJANOVA MAJKA NIJE IMALA DOBAR ODNOS SA SNAJOM ANOM: Poslala PISMO SUDIJI i obelodanila ISTINU! (FOTO)

Mediji su objavili pismo koje je poslala sudu 2021. godine kako bi Brajana spasila robije, a u tom pismu je otkrila da je njen suprug imao teško detinjstvo

Objavljeno: 11.01.2023. 09:44h

Potraga za nestalom Anom Volš u Masačusetsu traje još uvek, a pažnja policije i javnosti sve je više usmerena na njenog supruga Brajana koji je od nedelje u pritvoru zbog obmanjivanja policije u vršenju istrage.

Iako je Tužilaštvo otkrilo da je u podrumu kuće pronađen krvav nož, kao i tragovi krvi, on još nije osumnjičen za njeno ubistvo.

U međuvremenu su u javnost isplivali i sudski dokumenti u kojima je otkriveno više detalja o životu supruga Ane Volš, koji je u trenutku njenog nestanka već bio u kućnom pritvoru zbog prevare.

Ana i Brajan Volšfoto: Facebook / Ana Ljubičić

Mediji su objavili pismo koje je poslala sudu 2021. godine kako bi Brajana spasila robije, a u tom pismu je otkrila da je njen suprug imao teško detinjstvo.

"Brajan je imao teško detinjstvo i problematičan odnos sa roditeljima. Učen je da laže i da se krije. Rečeno mu je da je gubitnik, da nije trebalo da se rodi i da nema šanse da će bilo šta postići u životu, da je izgubljen slučaj", napisala je Ana tada.

Osim Ane, pismo je poslala i Brajanova majka Dijana koja je otkrila da je da nema baš najbolji odnos sa snajom.

foto: Printscreen/BOSTON25NEWS.COM

"Nažalost, nemam dobar odnos sa snahom, verovatno zbog kulturoloških razlika. Zato je moj sin jedina sreća u životu. On mi omogućava da sa unucima budem bar malo srećna", napisala je ona tada.

Ona je tada u pismu dodala da Brajan najviše vodi računa o njihovim sinovima. "On kuva, ide u nabavku, igra se, vaspitava ih i čita im priče za laku noć. Da nema mog sina, ne bih imala nikakav odnos sa svojim unucima", rekla je ona tada.

foto: Printscreen/BOSTON25NEWS.COM

Podsetimo, Ana Volš je nestala 1. januara, a njen suprug Brajan je nestanak prijavio tek tri dana kasnije. Brajanu su u nedelju stavljene lisice na ruke zbog ometanja istrage dok policija intenzivno radi na pronalaženju dokaza koji bi otkrili šta se dogodilo nestaloj Ani Volš.

(Espreso)