Ilinka Dujović, Foto: Facebook/Priboj Online

POTRAGA U TOKU

ILINKA I DALJE NIJE PRONAĐENA, VEĆ 5 DANA JOJ NEMA NI TRAGA: Isplivali detalji NESTANKA,evo gde je poslednje VIĐENA

Masovna pretraga terena u kojoj učesvuju građani i profesionalci još nije dala rezultate

Objavljeno: 17.12.2022. 22:45h > 22:48h

Nestala Ilinka Dujović (27) iz Priboja nije pronađena ni nakon pet dana pretrage grada i okoline!

Masovna pretraga terena u kojoj učesvuju građani i profesionalci još nije dala rezultate.

Devojka je poslednji put, podsetimo, viđena u ponedeljak u starom delu Priboja kad je oko 16 sati izašla iz porodične kuće i od tada joj se gubi svaki trag. Pretpostavlja se da je na sebi imala zelenu jaknu i sivu trenerku i crne čizme.

- Otišla je navodno do prodavnice da kupi čips. Majka ju je pustila samu. Poruka je nađena u njenom telefonu koji nije ponela. Ostavila je i naočare. Leva ruka je povređena - navodi se na sajtu Nestali Srbija.

Poslednji put kamere su je snimile u podvožnjaku na železničkoj stanici nakon čega se navodno uputila stazom zdravlja koja ide uporedo sa rekom Lim. Dvojica očevidaca prijavila su da su je videli oko 16.15 sati.

Ilinka Dujovićfoto: Facebook/Priboj Online

Devojka je krajem septembra, podsetimo, takođe nestala, a na brdu Bić iznad Priboja pokušala je samoubistvo tako što se otrovala lekovima.

Tada se čitav Priboj udružio i krenuo u potragu, našli su je nedugo potom bez svesti, a lekari u pribojskoj bolnici su joj jedva spasili život.

Porodica moli sve ljude, ukoliko imaju bilo kakve informacije o nestanku, da prijave na brojeve telefona 064/3090-601 ili 064/1435-423 ili najbližoj policijskoj stanici.

(Espreso/Kurir.rs)