Horoskop, Foto: Profimedia

Astro

4 NAJKREATIVNIJA ZNAKA ZODIJAKA: Za njih je normalno potpuno DOSADNO

Iako ne postoji pisano pravilo, određeni horoskopski znaci su po prirodi kreativniji i talentovaniji od drugih

Objavljeno: 23.11.2022. 17:56h

Zemljani su prizemni i realni, sve rade po pravilima i ne ostavljaju mnogo mesta maštanju, vazdušni znaci uvek negde u oblacima, zamišljaju svet lepšim, pa onda svoje ideje izražavaju kroz kreativnost i umetnost.

Lav

Smatra se da su Lavovi izuzetno kreativni. Oni uvek donose inovativne i savršene ideje, a time inspirišu i druge. Njihova kreativnost nije ograničena na bilo koju vrstu resursa, šta god im je dostupno, oni to iskoriste na najbolji mogući način.

foto: Profimedia

Škorpija

Za Škorpije je normalno potpuno dosadno. Njihova vizija posmatranja stvari čak dodaje život beživotnim stvarima. Nemaju ograničenja kada je u pitanju kreativnost jer u tišini slušaju neispričane priče oko sebe i analiziraju stvari izlazeći van svoje zone udobnosti.

Vodolija

Vodolija veruje u iznošenje svog mišljenja na osnovu talenta.Od biranja reči do obavljanja bilo kakvih zadataka. Njihova vizija i mašta čine da svet izgleda kao bolje mesto.

Strelac

Za Strelce, umetnost nije ograničena i veruju u to da je umetnost svuda.Oči im ostaju širom otvorene i u svemu vide lepotu. Od muzičke do vizuelne umetnosti.

(Espreso/24sedam)